- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Спешно е !!!
Здравейте !!!
Моля ви помогнете ми...
Племенничката ми е в болница и е болна от рак и спешно се търсят пари за операция... Моля ви само 10 лв останаха да се дадът с смс а немога да намеря моля ви ако можете пратете !!!![]()
СМС с какъв текст и на кой номер?
Темата не е сериозна. Ако действително имаше проблем и е имало дарителска кампания, щеше да даде повече информация. Още повече, че предното и мнение е с въпрос какъв подарък да купи на гаджето си. Много е хубаво, когато има хора, които искат да помогнат, просто проучете първо. И аз съм участвала във фондонабирания по различни каузи (Червеният кръст) и винаги давам подробна информация на всеки, желаещ да помогне. Задължително изисквайте такава, преди да си дадете парите, дори и да става въпрос за 1-2 лева.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
нима за болен човек от рак опира до 10 лв. чак ми е смешно на такива хора им трябват доста повече пари и лекарства болници и лечение
^ Чак не ми се мислят възможните сценарии, но какъвто и да е поводът, шега с нещо подобно не бива. Докладвах темата, но не знам каква точно е процедурата и дали има някакъв ефект.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Грях ти на душата за такава лъжа!!!Засрами се,момиче!