.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Купувам плакати на Джъстин Бийбър

Здравейте! Аз съм наистина голяма фенка на Джъстин и купувам негви плакати, картички, стикери и всичко свързано с него! Също така разменям всякакви плакати за плакати на Джъстин <3 Моля ви пишете ако сте заинтересовани (:

аз имам много плакати ... пиши тук или на ema_bel@abv.bg / emadzhuninska@gmail.com / emadzhuninska@yahoo.com

Imam plakati na JB ako se interesuvash pishi na skype : sena_girl Imam i oshte mn drugi plakati kajete mi na koi tursite az shte snimam i shte vi pokaja

имам един на Джъстин - http://www.album.bg/alex.addams/images/29576727/ продавам го и разменям..., ако си заинтересована пиши ми

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Супер фен Аватара на DennisCobain
    Някой ако има плаката на Bring Me The Horizon от сп. Хай Клуб който беше предии.. няколко месеца да пише..

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си