.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Флирт.Поглед,Въпрос към момчетата

Момчета,вие когато си харесате някое момиче и я гледате,когато и тя ви погледне вие извръщате ли си погледа или продължавате да я гледате? Ако и тя продължи да ви гледа според вас това какво е ? Извинете за странната тема ама всеки с лудостите си ;д

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    А субтитри ще пуснеш ли?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Щом се заглеждате,значи е или защото намирате отсрещния за твърде привлекателен,или за прекалено отблъскващ.И двете еднакво подсилват любопитството ви.Сама прецени как е в твоя случай...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Хаха, сещам се за едно минало мнение на Chacho, което си пазя :

Погледът върви комплект с три секундното правило - ако ти се усмихне или се засрами, отиваш преди да те помисли за изнасилвач.

"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Не, по скоро значи че се опитва да те хипнотизира.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Не съм момче, ама съм на мнение, че всичко си е до човек. Аз, когато забележа, че някой ме гледа или го гледам продължително, за да спре или изобщо не обръщам внимание. В повечето случаи е втория вариант, като дори от месеци насам не обръщам внимание на другите. Приблизително 8 месеца

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Зависи колко са големи циците ѝ.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от LeprikonA Виж мнението

Погледът върви комплект с три секундното правило - ако ти се усмихне или се засрами, отиваш преди да те помисли за изнасилвач.

По точно от това няма как да се каже

Dr. Gregory House

anonymous708973
    Guest
    Не знам, ама ако момчето отклони пръв поглед, няма да ми направи добро впечатление. Аз съм тази, на която трябва да й стане неудобно и да почувства превъзходството на силния пол.

Град
    В мислите на хората
    Инче.. що трябва да те смачкат за да проявиш интерес към някого?

Dr. Gregory House

anonymous708973
    Guest
    Пълни глупости.
    Все едно не ме познаваш. Чак смешно ми става да ги чета такива.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Wtf, не става дума за смачкване?! Просто, когато един мъж предизвика трепет и леко притеснение/смущение, е много приятно. Чувстваш се уязвима, но намерила "своята силна половинка".

Ако тя ме погледне и не си извърти погледа аз й се усмихвам, а ако сме на кафе или имам шанса да се запозная с нея, усмихвам й се още 2-3 пъти и отивам да се запозная с нея и да я заговоря.

МДа та проблема ми е че има едно момче което ми се струва че доста ме зяпа ;д може да прозвучи тъпо ама не съм толкова сигурна дали мен или приятелката ми ;д та така ;д пък аз си го харесах ,предполагам то си личи като питам )

Мега фен Аватара на Chacho
    ^Значи питаш грешния въпрос. Ще се учудиш колко филми можеш да си спестиш, ако се престрашиш да го заговориш. А ако не се научиш да го престрашаваш, ще си патиш много и не само в любовта.

PS: Забравил съм, че съм го казвал това, хаха. Но и аз съм я гепил тая реплика ^^
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Не знам как обаче..аз съм на първия етаж,той на третия,идея си нямам.

А иии нямаме общи приятели,само едно момиче,на което си дадох учебниците

Кво общо имат етажите? Просто като се спогледате, кажи здрасти. Заговори го за някоя глупост или просто му кажи, че искаш да се запознаете. Ще се заиграете 2-3 пъти и може да ти вземе номера или да те покани да излезете.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Няма ли да е малко неловко като няма повод ;д

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не знам, ама ако момчето отклони пръв поглед, няма да ми направи добро впечатление. Аз съм тази, на която трябва да й стане неудобно и да почувства превъзходството на силния пол.
    aaaaaa ужаас , Близнации
    и аз си мислих така ,но все отклонявам поглед като срещнем очи ,че едно да не я притесня и др ,че ме е срам
    А пък значи трябва да не спирам да я гледам,че да я хипнотизирам ----или по-скоро аз ще се хипнотизирам , а тя ще сe уплаши ;D ;D

Цитирай Първоначално написано от SunSetBeach Виж мнението
    Няма ли да е малко неловко като няма повод ;д
    Трябва ти повод да флиртуваш ли?

ами според мен няма да е точно флирт,а запознанство с цел в последствие да се получи нещо ...

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Не бива да очакваш огромни неща предварително. Защото после по-лесно би могла да се разочароваш. Наблегни на "просто ще опитам", а каквото стане - стане. Като не - не. Слушай какво ти говорят хората, просто го заприказвай произволно и се отпусни в темата, която се започне.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Wtf, не става дума за смачкване?! Просто, когато един мъж предизвика трепет и леко притеснение/смущение, е много приятно. Чувстваш се уязвима, но намерила "своята силна половинка".
    Не, майна, смачкват те! Ако не се кокориш половин минути, значи си смачкана.

П.С. Точно. Не знам... явно само на мен и на цитираната потребителка ни е ясно като бял ден.

благодаря вии

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си