.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Не мога да я преодолея просто не искам

Здрасти нов съм в форума искам да ви разкажа моята история - Има едно момиче харесвам го от миналото лято може и повече време да е,казах и някъде към февруари месец тя каза че чуствата и към мен са чисто приятелски и на мен ми стана супер гадно и се разревах,ревах много някъде към 2 - 3 часа всеки ден излизам с нея понеже сме в един клас и сме така да се каже добри приятели и просто като стоя до нея ми идва да я прегърна и целуна но не го правя защото мисля че ще се отдръпне и ще ме избягва след това тя ми обясни че е ходила с момчета само защото я било жал за тях но така хем на момчетата им било гадно хем на нея и след време ги зарязвала, и и било писнало да го прави аз и обясних че не искам да е с мен само от съжаление.Просто не мога да съм само приятел с нея влюбен съм супер много има хубав характер и е прекрасна просто не мога да ви опиша колко е хубава,можете ли да ми кажете как да я впечатля с нещо или да види че не съм като останалите или незнам само и само да ме хареса.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Силно си влюбен в това момиче. Рецепта за това да я спечелиш никой не може да ти даде. Единственият вариант е, след време момичето да осъзнае твоите качества и постепенно да разбере, че те чувства нещо повече от приятел. Ако е писано може да стане, ако ли пък не трябва да го преодолееш. Сигурна съм, че не ти е лесно. Кой би искал да бъде в тази ситуация?

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Мислиш ли, че която и да е жена би искала да е с ревлив путьо като теб?! Мислиш ли, че самата мисъл да я докоснеш не я отвращава до дъното на душата ѝ? Според мен тя би предпочела да целуне лайно, отколкото теб.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Да, бе. Хубав характер, ама тръгва с момчета, към които няма никакви чувства - супер тъпо е това. Иначе, авторе, каква помощ очакваш от нас? В случая само ти можеш да си помогнеш - нужно е желание и воля, за да я преодолееш. А ти сам каза, че не искаш да я превъзмогнеш. Тогава, ще я гледаш всеки ден, ще ревеш като малко момиченце и това е.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цифльо. Ако толкова я уважаваш, не се мъчи да й причиниш връзка. Как ще се научиш да стискаш зъби в тоя живот, ако едно отрязване не можеш да преодолееш?

Спри да я търсиш и да излизаш с нея. И без това го правиш само за да благоволи да те гушне в близките години. Като не са се получили нещата, събираш си достойнството, ставаш и си тръгваш.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Страхотна е ,няма що.Доста е глупаво ,а и долно да си с някой само от съжаление.Явно на момичето самочувствието и е дошло в повече,че се е впрегнала с това да бъде майка тереза и да обгрижва всички със своята състрадателност.Или по-точно е няк'ва лигла ,която не знае какво иска.(както и да е)
    Ти къде си загуби самочувствието и достойнството,че копнееш за някой ,който видно те реже и иска само приятелското ти рамо?!Стегни се,самооцени се и спри да я търсиш,излизаш с нея ,за твое добро.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от vebostart Виж мнението
    Здрасти нов съм в форума искам да ви разкажа моята история - Има едно момиче харесвам го от миналото лято може и повече време да е,казах и някъде към февруари месец тя каза че чуствата и към мен са чисто приятелски и на мен ми стана супер гадно и се разревах,ревах много някъде към 2 - 3 часа всеки ден излизам с нея понеже сме в един клас и сме така да се каже добри приятели и просто като стоя до нея ми идва да я прегърна и целуна но не го правя защото мисля че ще се отдръпне и ще ме избягва след това тя ми обясни че е ходила с момчета само защото я било жал за тях но така хем на момчетата им било гадно хем на нея и след време ги зарязвала, и и било писнало да го прави аз и обясних че не искам да е с мен само от съжаление.Просто не мога да съм само приятел с нея влюбен съм супер много има хубав характер и е прекрасна просто не мога да ви опиша колко е хубава,можете ли да ми кажете как да я впечатля с нещо или да види че не съм като останалите или незнам само и само да ме хареса.
    моята история е почти същата
    От един клас смее ,,,, тя е магнит за очите ми ,миналата година ме отряза като си признах
    Дойде лятото, отпуснах се , започнах да мисля за др момичета, но ето отново започнахме даскало и пак за нея мисля
    знам,че нямаме шанс ,но сме от един проклет клас и няма как да я забравя ..

Да сте си мислили, че е щото си го повтаряте постоянно?

Колко често си мислите за гадже? Занимавайте си съзнанието и с други неща.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Да сте си мислили, че е щото си го повтаряте постоянно?

Колко често си мислите за гадже? Занимавайте си съзнанието и с други неща.
    така трябва, но пак не е лесно
    как вървят тренировките,аз ги спях от мързел

Вървят бавно засега. Университетът ми е под въпрос, а той идва на първо място.

Мега фен
    и на мен матурите

А, тия матури са лесни. На мойте не знаех героите от произведенията, па вързах към 5ца.

Мега фен
    Втората матура по бИология хич не е лесна за 5
    по история и география обаче са лесни, само че с тях няма мн възможности за хубави университети

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си