- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Днешните жени не могат да готвят
Бъркат казана редовно
От дъжд на вятър спретват някоя мусака
Пукат пуканки в микровълновата
Минават транзит
В това се убеждавам всеки изминал ден. В момента има 4 вида жени:
1. Такива, които си готвят редовно за себе си и другите
2. wannabe-та, дето готвят от време на време, но все не са сигурни как да направят манджата и разпитват другите, а накрая като сготвят се чувстват че са направили ебати великата манджа
3. такива дето "принципно могат да готвят", само че си правят само пържени яйца, готови кюфтета на скара и разни полуфабрикати
4. такива дето смятат, че кухнята е място само за правене на кафе, секс на плота и е помещението дето е хладилника, микровълновата и кофата.
Според мен 3 и 4 са най-много.
За да видим до къде ше го докараме със спора, пускам и анкета, в която:
- жените гласуват за това, което правят в кухнята (без да хитруват, и без това е анонимна)
- мъжете гласуват за това, което според тях е преобладаващото
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Аз мога да 'готвя' (в огромни кавички) за себе си.
Мога да готвя и за друг предполагам, ама не е гаранция, че ще му хареса, но е гаранция, че ще е направено с мЪного любов, което наистина не значи, че ще е годно за ядене, но ще е напр... блблблбблл.. да.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Мога да готвя, но не го правя особенно често. Да речем един, два пъти в седмицата. Обикновенно готвя само за себе си, или за мен и приятелят ми. Не са кой знае какви сложни манджи, но едни сарми, мусака, пиле с картофи, супа и тн. по обикновенни ястия няма да ме затруднят. Като ме избие лигата правя и по някой кекс или сладки.
Последно редактирано от DragonLady : 09-26-2012 на 20:50
дреме ми на к'ура, аз мога...важното е свирки да могат да правят, к'во като не могат да готвят
Така или иначе не обичам домашно готвено, фаст фууд > all![]()
Да дава отзад, пък др ще дойде с времето.
n00bs
Аз пък съм мЪного навита да се науча да готвя мЪного вкусно, ама много, много. <3 Мисля, че много ще ме разтоварва. :3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Топлата витрина - убиецът на домашното готвене![]()
"Леко, леко и ние ше ви настигнем,
ще ви ебем без грам да мигнем"
те вече дудуците не умеят, той за некво си готвене се загрижил
Или дето викаше един приятел "Ако ги накараш да ти сварят едно яйце, ще ти вдигнат скандал и ще те обявят за бахти бруталният сексист. Но ако ги накараш да ти направят свирка на първа среща, н.п".
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Мога да готвя ;/
Сад, а?!
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Ако не може да готви жена ли е ? !
Hostis Honori Invidia
не слагайте всички под общ знаменател![]()
Последно редактирано от Ivetooo0 : 09-30-2012 на 16:05
Нито мога, нито се опитвам.
Но вярвам, че трябва да мога.
Ама много ме мързи.
Ок представи си следната ситуация, ражда ти се бебе, ти оставаш сама с бебето у вас, родителите не ви помагат, а мъжът ти е на работа. Какво ще правиш, през деня ще ходиш да си купуваш пици и хамбургери ли... а мъжът ти , като се прибере от работа ще му кажеш да си сготви ли или пък ще го пратиш за хамбургер и него ? А когато детето порасне малко и спре да яде детски храни какво следва, кой ще готви мъжът ти ли, ква е идеята ?
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
то както толкова има да си направиш ориз със зеленчуци или да си метнеш една риба, не ми се вижда сложно, ти си правиш да ядеш, а не да го водиш на изложба
n00bs
аз мога да готвя и не веднъж съм готвила за всички,когато нашите са били на работа и никoй е нямал време.. да ви е яТ![]()
Абе то няма нищо сложно да сготвиш, но повечето жени в днешно време не знаят от кой край да хванат черпака.
Ааз съм на мнение, че както един мъже трябва да се чувства длъжен да има пари е къщата, така и една жена трябва да се чувства длъжна поне 2 3 пъти седмично да вкъщи да замирише на домашно сготвено.. аз иначе мога да си готвя през оная работа ми е, ама въпроса не е в това
Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 09-30-2012 на 08:28
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...