.

Виж резултатите на анкетата: Кво правят жените в кухнята?

Гласували
18. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Бъркат казана редовно

6 33,33%
  • От дъжд на вятър спретват някоя мусака

7 38,89%
  • Пукат пуканки в микровълновата

5 27,78%
  • Минават транзит

0 0%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Аз го отдавам на мързел
    n00bs

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    Абе то няма нищо сложно да сготвиш, но повечето жени в днешно време не знаят от кой край да хванат черпака.
    Ааз съм на мнение, че както един мъже трябва да се чувства длъжен да има пари е къщата, така и една жена трябва да се чувства длъжна поне 2 3 пъти седмично да вкъщи да замирише на домашно сготвено.. аз иначе мога да си готвя през оная работа ми е, ама въпроса не е в това
    да ама повечето в днешно време приемат женската работа - т.е. готвене/чистене и пускането на една пералня за едва ли не нещо старомодно ... апф.. не точно.. не знам как да го обясня ама повечето са на мнение : да бе,да му готвя,да не съм някоя слугиня,примерно... там е проблема

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    да ама повечето в днешно време приемат женската работа - т.е. готвене/чистене и пускането на една пералня за едва ли не нещо старомодно ... апф.. не точно.. не знам как да го обясня ама повечето са на мнение : да бе,да му готвя,да не съм някоя слугиня,примерно... там е проблема
    именно. Повечето жени биха се хванали на работа и за 300 лв като сервитьорки или продавачи някъде само и само да избегнат домакинските задължения под предлог, че и те работят и те вадят пари и един вид са равноправни с мъжът, ама като се замисли човек те тия пари си ги харчат само за тях си щото с тях могат да си покрият само техните разходи за деня
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    именно. Повечето жени биха се хванали на работа и за 300 лв като сервитьорки или продавачи някъде само и само да избегнат домакинските задължения под предлог, че и те работят и те вадят пари и един вид са равноправни с мъжът, ама като се замисли човек те тия пари си ги харчат само за тях си щото с тях могат да си покрият само техните разходи за деня
    което също е грешно мислене.. всеки може да е изморен.. и примерно събота/неделя да решиш да излезнете навън да хапнете или да си купите нещо за вкъщи,но всекидневно не е добре... така един вид изчезват задълженията на жената .... както като ти се развали нещо мъжа ти трябва да може да свърже 5 кабела и да врътне една крушка така и жената колкото и да е изморена трябва да готви/чисти/пере .. повечето са така\" като ми изгори крушката ( примерно ) веднага му звъня да купи нова и той като се прибере моментално трябва да я оправи,а аз мога си вея парцалките и да не пипна нищо само защото съм била на работа..нда.. това им е проблема на всичките .... и всеки може да готви,но на някои мързела надделява

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Малко ще ви се бутна в разговора, но не съм съгласна.
    Да, една жена трябва да готви/чисти/пере, но пххах, да не е само нейно задължение? Нима един мъж не може да пусне пералнята/зачисти прахта? Особено пък като тия неща се случват супер често. Една крушка и жена може да си я смени. Мъжките работи колко често се случват.. ми рядко, нали?
    Така че, пералнята/чистенето трябва да има и от двете страни : )
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Град
    Niggaland
    Аз пък не разбирам това пране какво ви бърка ? Колко от вас перът на ръка ? Според мен 0. Голяма философия да сложиш прах, омекотител, да врътнеш и натиснеш 2-3 копчета и да отидеш да мастурбираш 1-2-3 часа докато се изпере и после да ги намяташ рандом за 5 минути.
    n00bs

Аз не знам къде в студ. общежития има перални, т.е всичко се случва на ръка.
    Не е най-големият кеф да переш всеки ден.
    Весииии

Град
    Niggaland
    Говорех за къщите. Не съм живял в общежития.
    n00bs

Повече от фен Аватара на Scarface_
    Цитирай Първоначално написано от NqkfaNikakva21 Виж мнението
    Малко ще ви се бутна в разговора, но не съм съгласна.
    Да, една жена трябва да готви/чисти/пере, но пххах, да не е само нейно задължение? Нима един мъж не може да пусне пералнята/зачисти прахта? Особено пък като тия неща се случват супер често. Една крушка и жена може да си я смени. Мъжките работи колко често се случват.. ми рядко, нали?
    Така че, пералнята/чистенето трябва да има и от двете страни : )

не си съгласна...еми и аз не съм съгласен...не е само нейно задължение да чисти/пере/готви...мисля че всеки мъж трябва да го може и прави , но е кофти практика като го прави само единия пол.Колко често ще видиш жена с чук да кове примерно ?! не че не може, но не би го направила ...никой не се е родил научен , всеки се научава .Въпроса е ,че според мен хората , и по специално новото поколение - малките путки са толкова мързеливи същества , че горко им на момчетата гъзолизци , които ги гледат в очите ,заради това че им лапат... Колко от сегашните 15-20 годишни биха могли да въртят къща,семейство и да възпитават деца... мързи ги да гледат , не мога приема младо момиче да го мързи да си подреди шкафа или стаята...да не говорим за мисленето , но 90% нямат никакви амбиции и цели , мислят единствено за външния си вид(в повечето случаи без ефект за нас) , за каде да изленат , с кой да се изчукат , да си купят нов телефон , нови обувки ,чанта и тва ... Разделение винаги ще има няма се промени,феминизъм също винаги ще има , което не ми харесва ... Искате равни права,но не държите на изравняване на възрастовата граница за пенсиониране ,и хиляди подобни примери и куриози...
    НЕЗНАМ но в следващите 5-10 години не виждам перспектива момиче да ме съблазни и да ме впечатли та да се оженя ... :Д:Д;д деам
    Последно редактирано от Scarface_ : 09-30-2012 на 10:43
    Kao jedno mi smo bili
    volela bih da dozivim
    bar jos jednom
    oci da ti vidim

Смени си средите ^^
    Якуза, вкъщи също си перях на ръка ... колко деня трябва да се мине, че да се напълни пералнята .. дрехите от деня си ги перях на ръка, досадно е, но пък кво, дрехите са ми чисти.
    Въпрос на виждане :Д
    Весииии

Banned Супер фен
    Бахти и малоумниците сте, бе...Не очаквах чак пък толкова.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си