Винаги подхождам деликатно към секса.Никога не съм груб ,но винаги аз съм инициатора.Всеки път ,когато дойде в нас все така става ,че правим секс предполагам е нормално да си поискам.Но спря да иска и да идва в нас.

Направо ми се плаче не знам ,какво да правя вече.
Държа на нея помагам и много ,с каквото мога съобразявам се с нея.Тя е на 1-ви план винаги.Не я игнорирам по някакъв начин.Цветя и подарявам от време на време.Казвам и и показвам ,че я обичам има милувки и целувки.И като казах целувки спряхме да се целуваме ,като преди
Все едно сме женени вече една мляска и до там
Когато е на друго място и говори с мен по телефона е по сдържана от към емоции.Няма миличко,пухи и т.н.Няма емоция в гласа и ,а когато някой и звънне все едно се обажда приятеля и.Това го прави със всеки , колега , приятел приятелка .Със мен липсва или поне е рядкост.
Вярно Фб не е критерии или нещо ,но искам да се обвържем там. Отговора е "Нали сме заедно другото не е важно"
Съгласен съм , но ми изкарва всякакви доводи ,че и се бъркали във връзките ? Оправдания ?
Не съм някой грозен недъгав тип.Добре сложен съм имам си самочувствие според статуса си. Просто съм си аз естествен , не някой друг.
Имам разговор с приятелките и и познатите и ? Обаче отношенията между нас куцат спрямо секса ?