.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Промяна

Unhappy Промяна

Имам си приятел от 1 година.Първите месеци беше някакъв мистериозен странен лигавеше се понякога (но рядко само когато аз съм на кеф) беше внимателен с мене ...държеше се с мен като с принцеса .Това беше първите 3 месеца ии след това започна някаква промяна... започна да се държи точно като малко дете и да се лигави непрекъснато и когато се доближа да най-добрият ми приятел или други приятели момчета ме дърпа (буквално ;дд) много пъти говорех с него да си промени поведението но никакъв резултат така приятелите ми ме караха 10000 пъти да избирам между тях и него ии аз не излизах почти с него само за да съм с приятелите ми (се пак те само ме разбираха а той не благоволяваше да ме изслушва) и така започнаха да отслабват и чувствата ми към него ...помогнете ми как да постъпя как да поговоря с него на тая тема отново ...мерси предварително

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Ако не ти харесва поведението му, и той не иска да се промени, то просто го остави.
    Една промяна е наложителна в една връзка, но не трябва да бъде принудена.

и аз съм се замисляла да го оставя но лошото е че дори да е такъв го обичам , но в същото време и страдам...

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Ако сам не иска да се промени,няма никакъв смисъл от действията ти,респективно и от връзката ви като цяло.Твоята роля е дотолкова,че да го насочиш в правилната посока на развитие,а всички усилия оттам насетне са негова грижа и воля.Ако не иска да го направи,няма смисъл да си с човек,чийто характер не ти пасва като личност.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от the-little-pain Виж мнението
    започнаха да отслабват и чувствата ми към него
    Обичаш го, а? Тогава моля те обясни отказа от твоя пост, който цитирах.

а) не мисля, че когото и да е било трябва така грозно да те дърпа буквално от приятелите ти. Грозно е.
    б) на колко години сте? Това непрекъснато лигавене е отблъскващо.
    в) човек, който си заслужава никога няма да те кара да избираш между него и приятелите си.
    г) той не благоволява да те изслуша.

Е, колко още причини искаш да изброя, поради които трябва да го оставиш?

прави сте...само че странното ми е че той си е на 18 смисъл би трябвало да се държи като нормален възрастен човек...!

Мега фен Аватара на Chacho
    Хаха, понеже на 18 всички са нормални възрастни хора.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Кзваш му " Или си променяй държанието, или не. Аз и двата случая няма да го търпя." и ако му пука - ще видиш резултат, ако не го разкарай преди да почне да ти прави скандали ,че си излязла до магазина.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Никой не трябва да ти поставя ултиматуми.Сама реши ,кое за теб е по-важно човекът с който си или приятелите ти.Претегли го на везната,ако смяташ ,че нещата с него не вървят.Не мисля,че е редно човек да те оттдърпва от приятелите ти,понякога хората сами го правят ,когато са във връзка,но когато самият той го прави е малко глупаво...Поговрете,изяснет е си нещата.Нека всеки направи компромис в името на връзката ви,това е доста важна част от всяка такава.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Опитай се да поговориш с него. Обясни му, че искаш да те изслушва и да се държи нормално с теб. В крайна сметка на 18 е, не казвам, че трябва напълно да спре да се лигави, но според мен не е нормално на тази възраст да си лигав постоянно. Но ако видиш, че няма промяна в неговото отношение, остави го независимо от чувствата си.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Сега. И двете ти обкръжения/среди не стават: приятеля ти просто се забавлява. Предполага се, че е сериозен, когато трябва. Приятелите ти е тъпо да ти поставят ултиматум да избираш между тях и него. Предполага се , отново, че и двете неща са важни за теб и можеше просто да излезеш с тях по отделно. Момчето явно е от ревнивите и го е страх, или го е било страх да не те загуби. Но в никакъв случай не одобрявам да избираш някой, само защото така искат другите. Кажи му, как стоят нещата и щом вече нямаш чувства към него - слагаш край и това е.

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Седнете и поговрете на 4 очи. Обясни му как се чувстваш, би трябвало да те разбере. Не се карайте, поговорете си спокойно и дано има положителен резултат! Успех!
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Мерси : ))

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Сега. И двете ти обкръжения/среди не стават: приятеля ти просто се забавлява. Предполага се, че е сериозен, когато трябва. Приятелите ти е тъпо да ти поставят ултиматум да избираш между тях и него. Предполага се , отново, че и двете неща са важни за теб и можеше просто да излезеш с тях по отделно. Момчето явно е от ревнивите и го е страх, или го е било страх да не те загуби. Но в никакъв случай не одобрявам да избираш някой, само защото така искат другите. Кажи му, как стоят нещата и щом вече нямаш чувства към него - слагаш край и това е.
    +1
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си