.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Голям фен Аватара на iwwo_

Училищна Мотивация ?

Както е ясно, по-голямата част от нас не ни се учи изобщо. Интересно ми е как или с какво се мотивирате да учите ? ( тези, които го правят де )

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Оценки? Стипендия? Добра диплома?
    Иначе аз се мотивирам по различни начини. В по-голямата част от предметите все намирам по нещо което ми е интересно и имам желание да го науча. По български примерно мотивацията ми е да съм грамотна и с богата обща култура (това важи и при географията). При математиката просто ми доставя удоволствие да мога да ги решавам задачите и да ги разбирам, не мога да го обясня, след като повечето я мразят :Д Физиката обаче не я харесвам и там просто се надъхвам да положа повече усилия, именно защото не ми се отдава.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Като малка мотивацията ми беше да не разочаровам родителите си, после мотивацията ми беше да вземам стипендия. Като влязох във вуза, не само стипендиите, а и личностната ми мотивация - че го правя за себе си!

Мега фен Аватара на tori
    За да не получавам лоши оценки. :дд И за да не разочаровам дядо с немския. :дд Като влизах в новото училище в 8ми клас му обещах да науча немския на що-годе прилично ниво. :дд Е, аз съм далече от "прилично ниво", но пък имам още 3 години... И всъщност не само дядо ми де. И родителите. А има и още нещо - гаджето е отличник и вся някак си трябва да поддържам ниво.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Добра диплома, знания и така нататък.
    Намира се по нещо, което да ти даде стимул и мотивация.

За всеки мотивация се изразява в различно нещо, трябва да намериш нещото, което ТЕБ те мотивира, или просто да се откажеш от образованието, все пак никой не те кара. Освен това, мисля, че ако гледяш на ученето като нещо приятно, ще ти е много по-лесно. Ето тии една статия, в която има съвети, как да учим по-лесно, аз правя някои от нещата, други не са ми приложими... http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0...87%D0%B8%D0%BC
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Развитие и да мога един ден да се нарека интелигентно момиче, с което може да се говори на всички възможни теми и е добра специалистка.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Chacho
    Знанията променят разбирането ти за живота. Мен не ми е приятно да не знам нещо. Затова уча.

Самият процес на учене не е много приятен. Като се престрашиш да учиш много, ще се научиш да учиш много.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Знанията променят разбирането ти за живота.
    Толкоз.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си