.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Първи път

Talking Първи път

Ох, здравейте Ще я карам направо. Все още не съм го правил и мисля че вече ми е време.. почвам да се излагам. Това което най-много ме притеснява е размерът :х Адски много се комплексирам понякога когато го погледна, на моменти мисля че ми е идеален а друг път мисля че е малък. Става дума повече за дебелината. Размерите са ми 17х12... ООФОФ това е адски тъпата тема, но не мога така не издържам направо ;х мисля че като дължина е д/г добре като за 16 годишен и изобщо като за мойта физика дължината не ме притеснява толкова колкото дебелината. Ако може някой с две думи да ми каже добре ли е не е ли да се кротна малко ;х.. направо ме е срам да я пусна тази тема но.. ако не сте ме разбрали нещо питайте че съм се спекъл тука

Banned Мега фен
    не,не е добре,хора като теб се самоубиват ... съветвам те и ти да направиш така.. как може д живееш с толкова малък

малък умствен багаж

хохо скачам.. говоря сериозно

Еми, гаджето ми е на 16, а пишката му е 19,5 , така че да, комплексирай се и не излизай от вас.
    Лично съм я мерила с линия.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Вървите сигурно и вие с линийките,а?
    не се коси,пич. Като се научиш след време как да я използваш качествено , няма да има кво да те притеснява.
    maDamn

Ми,на мен ми е любопитно, бе, Пламче.
    Интересно ми е и понякога даже го меря като е спаднал :

Цитирай Първоначално написано от don't say anything. Виж мнението
    Еми, гаджето ми е на 16, а пишката му е 19,5 , така че да, комплексирай се и не излизай от вас.
    Лично съм я мерила с линия.
    Има някой на 16 които са сигурно по брадясали и по грамадни от баща ми. А аз някак по бавно се развивам физически.. тва е друг въпрос. Мен ме притеснява дали няма момичето да ми се исмее или нещо такова.

п.п. изобщо не ме вълнуват размерите на твоя питах сериозно макар че д/г ми е в границата на среден, но пак ми е некво тъпо.. имам и още много да раста. Пишете сериозно ако може, защото все пак никой не се е родил с 20 сaнта х*й
    Последно редактирано от Danny:) : 09-27-2012 на 15:08

И бавноразвиващ ли си имаме ?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Danny:) Виж мнението
    Има някой на 16 които са сигурно по брадясали и по грамадни от баща ми. А аз някак по бавно се развивам физически.. тва е друг въпрос. Мен ме притеснява дали няма момичето да ми се исмее или нещо такова.

п.п. изобщо не ме вълнуват размерите на твоя питах сериозно макар че д/г ми е в границата на среден, но пак ми е некво тъпо.. имам и още много да раста. Пишете сериозно ако може, защото все пак никой не се е родил с 20 сaнта х*й
    абе какво си вкарваш в някакви смешни и жалки филми ? 1во 16см не са малко ама хич ... добре си си.. 2ро никоя няма да ти се изсмее... ако знаеш как да работиш няма да има проблем със см-те ... 3то - ако си легнеш с момиче и тя се окаже с по-малки гърди отколкото очакваш - примерно носи сутиен с подплънки, какво,ще и се изсмееш ли ? не вярвам

ти тъп ли си? да четеш ли не можеш. Да се развиваш бавно физически е нещо съвсем по-различно от това да се развиваш бавно психически ;\
    Последно редактирано от Danny:) : 09-27-2012 на 15:39

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    абе какво си вкарваш в някакви смешни и жалки филми ? 1во 16см не са малко ама хич ... добре си си.. 2ро никоя няма да ти се изсмее... ако знаеш как да работиш няма да има проблем със см-те ... 3то - ако си легнеш с момиче и тя се окаже с по-малки гърди отколкото очакваш - примерно носи сутиен с подплънки, какво,ще и се изсмееш ли ? не вярвам
    Темата по принцип е за дебелината, дължината не ме притеснява, но сега пак четох във нета няколко статии и нормалната дебелина на пениса е 12-13. Това да се комплексираш от нещо е адски тъпо.. стигаше ми един човек да каже че е добре.

Ха-ха, разсмя ме.. Та къде съм споменал, че си бавноразвиващ (психически) ? Ти си тъп братле

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Вземи се успокой. Никоя няма да тръгне да ти прави проблеми колко ти е голям, дебел и така нататък, ако знаеш, как да го използваш, за да й доставиш удоволствие.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си