zdraveite hora,i moita ne e lesna,problema pri mene e 4e iskam da go napravq a ne se polu4ava e 6te razkaja kolkoto moje po nakratko kak stoqt ne6tata.Ve4e sum na 20 godini intimni otno6eniq sum imala i produljavam da imam s moqt priqtel s koito hodim ve4e 1 godina toi o6te predi da trugnem znae6e 4e sum devstvena i nqma6e naprotiv vupreki 4e toi samiqt ne be6e pravil blizo 5 meseca i taka se vijdahme v moqta kvartira i nali znaete nqma kak da spim v edno leglo i da ne se natiskame i postepenno se otpusnahme edin pred drug i se sublqkohme posle qvno jelanieto mi se uveli4i makar 4e predi tova ne mi be6e fix ideq i re6ihme da probvame no az se pritesnqvah za dosta ne6ta da ne govorim za tova 4e toi e miusilmanin no se razbirame perfektno,probite bqha neuspe6ni pone 10-15 puti az ne se vuzbujdam dostatu4no i kogato si vkrarva prusite me boli ujasno,probvahme po vsqkakvi na4ini -llubrikanti ,podhodq6ta obastanovka,muzika,nejnost,no ni6to ne stava az se mokrq v predigrata trugne li da mu6ka prusta ili penisa i se pritiskam prekaleno mnogo se opla6ih ve4e i ve4e pone 20 puti probvahme ni6to ne stava neznam dali 6te se polu4i nqkogo ili 6te si ostana devstvena zavinagi (vkara si sredniet prust celiqt mnogo me bole6e momentalno mi se sviha vaginalnite muskuli himena ne trqbva li da e razkusan vse pak ili e otnositelno razli4no privsqko momi4e pomognete daite suveti i predlojeniq za6toto ve4e neznam kakvo da izmislq kakvo li ne probvahme a mnogo se obi4ame za6to ne se polu4ava)Toi e mnogo zagorql 1 godina i polovina e na suho i svur6va mngo burzo ne trqbva da vinq znam ama az nqmam vreme da sse predrazpoloja problema si gorno e v men i tova me pla6i nai mnogo,za6toto neznam kak da go premahma.6te vi pomolq da ne me napadate vednaga za tova 4e sum devstvena tova si e moq rabota samo ot vas iskam suveti i supri4astnost THANKE YOU