Та така написах темата на латиница но няма коий да я прочете ето я тогава на кирилица.Аз съм момиче на 20 години имам серизен приятел ходим от 1 година вече,пробвахме поне 20 пъти да правим секс но безуспешно,аз в началото много се страхувах от сумати не6та(преди години имах намерения да го направя с бившето си гадже но не бях мног серизно сега наистина искам),сега тези не6та не ми пречат 4ак толкова пречи ми само страха от болката знам че ще кажете че съм голяма и се държа като дете да знам така но това е положението,аз не се възбуждам достатъчно и то най-вече като си вкара пръста или пениса много ме боли и ако преди това съм била мокра веднага се притискам и вузбудата изчезва.Той си вкара пръста(целия)и ме болише доста не можах да издържа повече,той не правил секс от година и положина много е загорял и бързо свършва и няма как за това време да ме предразположи напулно много е слойно пробвахме и с лубрикант но не става помогнете ми неискам да си остана девстевна докато умра пук и искам да е с сегашното ми гадже много го оби4ам и той мен(тои се притеснява зза мен и иска да не боли затова като ме заболи спира и чака аз да му дам знам да почне пак)как да се овлажня достатъчно,какво да направи тои за това помощ