- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кой по бързо губи девственноста си ?
Според вас ?
Момичетата естествено..не забелязвате ли колко малки к**** се навъдиха из форума..![]()
И аз така предполагам , още на по 13 години ..
awe razli4no e... ama islq 4e momi4etata![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
ще се съглася със всички мнения досега , а с това мнение най-многоПървоначално написано от MoHuTo
момичетата....по-скоро курвичките
добре защо като момичетата по-рано губят девственноста си после всички казват,че ние момичетата сме били перверзни и т.н ?![]()
момичетата..![]()
is my religion
Докато момчетата още си игрят с колички по пода и строят с лего, момичетата вече са отворили краката. Повечето от тях незнаят за кво го правят и удоволствие не изпитват даже което е тъпо. Главната причина е че момичетата винаги са с по-големи момчета даже мъже на по 17-21 които си имат нужди. А момчетата почват на 16-17 тоест 3-4 години след момичетата. Това естествено е при красивите момичета. Хубавото е че момчетата не е нужно да са мн мн красиви за да ги харесват при момичетата не е така но винаги има грозни к..ви
момичетата са готови за секс още на 13, а момче на 13 може само да се изложи в леглото.
Момичетата
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
^Sam90^ съм
Kaто цяло и аз залагам на момичетата. Но пак ще кажа, всичко е строго индивидуално.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Естесвено че момичетата !!
момЧетата :P
Голям размер на картинката! /machoka/
момичетата![]()
Baby Baby,
When we first met, I'd never felt something so strong..
You were like my lover and my best friend..
All wrapped in one with a ribbon on it ^
~{*I miSs y0u, bAby*}~
Аз мойта успях да я изгубя за част от секундата... Айде да сравняваме хронометрите.![]()
П.П. Ммм.. Може би момичетата.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
шегувате се нали?Първоначално написано от b3b1tyYy
mi 4e ko ne hodiha si4kite s 18-20 godi6ni pru4ove zagoreli za mlado nema6e da gi pliu6tqt nalqvo i nadqsno... sme6ni ste be kurveta![]()
Мисля,че четейки форума си загубих моята...
особено ако "девственост" се свързва и с "всичко детско в душата ми"![]()