.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Hybrid View

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Цитирай Първоначално написано от lolipop_crazy Виж мнението
    Не че ми се иска,а просто само това не съм опитала досега,не искам да се напивам до несвяст а дотолкова че да ми паднат задръжките и да не пука за болката а не после да не помня нищо макар че незнам точно колко количество алкохол ще ме напие до такава степен защото както казах вече попринцип не пия направете си сметка до къде стигнах вече толкова съм отчаяна
    Еми отдели 3 дни.. Намери си добра компания..
    1 ден изпий 1 малко уиски примерно или водка - 50мл. - виж как се чувстваш /зависи дали и пушиш/
    2 ден изпий 100 мл.
    3 ден изпий 150 или 200мл.

Така прецени от колко алкохол се напиваш и как.. С времето 200-300 грама са нищо, но се иска здраво пиене и тренировка.. Аз и по 1 кило уиски съм пил на вечер, ама това си е до тренинг, а не го организъм..
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Цитирай Първоначално написано от GiveMeLove Виж мнението
    Еми отдели 3 дни.. Намери си добра компания..
    1 ден изпий 1 малко уиски примерно или водка - 50мл. - виж как се чувстваш /зависи дали и пушиш/
    2 ден изпий 100 мл.
    3 ден изпий 150 или 200мл.

Така прецени от колко алкохол се напиваш и как.. С времето 200-300 грама са нищо, но се иска здраво пиене и тренировка.. Аз и по 1 кило уиски съм пил на вечер, ама това си е до тренинг, а не го организъм..
    И като изпраска бутилката сигурно игра хоро с торта на главата, нали ? (rofl)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си