.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 54

Hybrid View

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от GiveMeLove Виж мнението
    Както искаш ме наричай, но аз девойки с разни фригидни изменения не приемам..
    Ти харесваш ли дебели и потни момчета? .. Не, нали? Това прави ли те идиотка..? Въпрос на вкус и на мнение, но аз такива лиготии не търпя - ако трябва ще се жертва, ако не - bon voyage.
    лиготии ? ако на мацката просто не и харесва ? ти ако не обичаш да ядеш супа примерно и не ядеш лиготия ли е ? пф.. да ти имам и мисленето .. и искаш да ми кажеш,че ако мацката е 100 процентова във всяко едно отношение и е свястна ,но не прави френска би я зарязал ? е по голяма глупост няма...

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    лиготии ? ако на мацката просто не и харесва ? ти ако не обичаш да ядеш супа примерно и не ядеш лиготия ли е ? пф.. да ти имам и мисленето .. и искаш да ми кажеш,че ако мацката е 100 процентова във всяко едно отношение и е свястна ,но не прави френска би я зарязал ? е по голяма глупост няма...
    Мацка, 100 процентова във всяко отношение няма.. Както няма и такъв мъж..
    Всеки си има косури, но няма да си оставя момичето /ако имах такова/ незадоволено - дори и да ми е неприятно да я лижа /а не е така/ ще го направя, само и само, за да и е готино, да се чувства добре и всичко да е на шест.

Това, мила моя, му се вика да бъдеш пич..
    А това, че на някоя кифла й било неприятно, му се викат лиготии - и на такива мястото определено не е да стоят около мен..
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си