Цитирай Първоначално написано от WhyAlwaysMe? Виж мнението
Здравейте.
Аз съм на 15 години, името си няма да казвам, от Плевен. Имам си приятелка от около 6 месеца някъде. Тя е една година по-голяма от мен - на 17. Още не сме правили секс, тя ми каза, че не е готова, а и аз мисля, че не съм. Така че няма проблем.
Но през последните няколко седмици си говорим повечко на тази тема и тя ми каза, че не искала да прави френска любов. Аз малко се учудих, но я обичам и не мисля заради такива неща да късам с нея.

Но все пак реших да ви попитам. Вие как бихте реагирали в подобна ситуация? Нормално ли е момиче да не иска да го прави?
Момчета, вие попадали ли сте на такива момичета?
Момичета, според вас това нормално ли е, и имали някоя друга, която също не иска да го прави?
Ако си се объркал в годините е ок 15 и 17 година разлика малко трудно,но може да е например 95 на 96 ,но тогава защо ще ти е да го казваш в години и да цитираш година разлика.Ма то не си наясно със себе си какво искаш та си тръгнал да питаш ,дали е нормално да ти лапат или е ненормално.Защото ако не си наясно със себе си то тогава няма да знаеш какво е нормално и ненормално и защо за някой нормалното става ненормално и обратното.Сега е същото като да кажеш,че обичаш крем карамел,а мразиш пържени яйца.И крем карамела има яйца ама го ядеш,но тук ненормалното да мразиш пържените айца може би го прави липсата или наличието на някоя съсатвка или пък начина на приготваня.Но пък не е нормално да кажеш че 2+3 e 5 и 3+2 e 6.Ама от друга страна е нормално щото ако промениш словореда на този израз "Да мина ли да те взема" на "Да взема да те мина" се получава коренно различно нещо ,а думите са същите.Надявам се ме разбра?!