Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
Душице, коооолкото и да съм романтична (според моите си представи), грешиш.
Защото мога да кажа така: "Ти ако си лудо влюбена в някое момченце и си правите всичко, ама той не иска да те целува по устата (примерно), ще го оставиш ли, защото не иска да прави нещо, което ти много искаш?"
На някои хора (да не казвам повечето) това им е проблем и ако някои други не искат да го признаят пред себе си, то значи вървят срещу себе си, ама нищо не е вечно и все някой слънчев или дъждовен ден, ще осъзнаят, че нещо им липсва и дори само едно да е, може да създава напрежение/неудобство/както искаш го наречи. Не ти казвам всичко това, за да ти наливам акъл в главичката, а защото и аз съм мислила така и съм била толкова наивна, не че сега не съм, ама все пак..
И ако едно момче е с момиченце, което не иска да му прави нещо, която някоя друга преди нея му е правила, то това ще му липсва най-вероятно, особено ако му е било приятно. И няма да му липсва заради обекта, който му е правил каквото и да е, а заради самото действие. Това важи за много други работи, не само за ъъ френската 'любов' в случая.
браво бе