- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Иван Ласкин..
..ме дразни, ама е ебати пича в къщата на бай брадър и затапи ВладинкО. <3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Мен ме дразнят Владо, Николай и Благой :X
Да, ама пак си е пърдящ комплексиран мундар![]()
какво
къци да бест
не знам за кво си говорите обаче
хаха направо го заби, гледах гоOuttalked at its finest :3
Па тоя Владо напрао ме изуми![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Само аз ли не гледам тая простотия?
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Иван Ласкин е направо отврат. Все компетентен, все най-най... бахмаму
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
По-добре да гледам cartoon network отколкото тва.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
4XCOKИ
давай багаааа покажи им как го правиш !!!!!!
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Благой за какво го сложиха там,само да спи и яде и да се муси?![]()
Повръща ми се от вас и простотиите ви.
4XCOKИ
Може просто да и се драйфа от това, че сте малоумни копеленца, дето киснат пред телевизУрчитата и гледат сополивата паплач на България как си бърше задниците. Много стилно и подходящо предаване за "дами". Ти като се имаш за някаква изискана дама що не ходиш да свириш на пиано, да четеш и да се разхождаш с чадърче из градинките правейки се на свенлива?
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Човек, на село е елитно така и само интелигенцията, и буржоазията следят подобни вип, топ арт проекти.
Бъдете еврейски парцали и роби на медията, драги ми овчици. Просташко и селско предаване си е - ако някой успее да ме обори ще му дам софийско жителство и бутилка ракия.
искам да питам
защо вместо вие да ядете, говорите, дишате и тем подобни
гледате как някви други хора го правят
защото техния живот е по - инт от нашия, искаш ли да разнообразим взаймно живота си
n00bs
Но пък са известни и като ги помолиш да лапат, се съгласяват по - лесно ...
n00bs
Не се имам за дама, но не се имам и за простакеса, от чиято уста се чуват само приказки за зомбита, драйфане, амфети, кръв и повръщано. Като ми правиш редовен оглед на мненията, поне се опитвай да ги осмисляш.
Агнец, а правила ли си някога разлика между селянин и селяндур? А знаеш ли какви са факторите, определящи дали едно място ще е град, или село? Ти гражданка ли се чувстваш? Какво те прави такава и с какво си по-различна от един стойностен и успял човек, който живее в село? Примерно. Агнец, а ако живееше на село и копаше домати, каква щеше да си? А лоши ли са хората, които го правят? Ако Иван Вазов беше столичанче, щеше ли да по-куул? Хм. Комплексирана ли си на тази тема, че толкО говориш за нея? Какво мислиш за България? Ти в Париж ли си расла, че имаш нещо против хората, живущи извън милата ти София?
4XCOKИ
Щруди мненията ти са ми през кура както и цялата ти особа. Просто е много дразнещо да даваш акъл, съвети и т.н. след като ти самата си едно парцалчИ. Когато станеш дама и не говориш непочтени и "мръснишки" неща седни да проповядваш на останалите да са дами. Ама след като дрънкаш лайна на всеки 3 минути, за к'во се бориш? За някаква победа над Агнеца, а? Или да се изкараш некво възпитано яко девойче, дето не говори мръсни неща и не обсъжда половият и личният си живота - а компота помниш ли?
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Това май е първия ти по-сдържан и спокоен коментар, макар че все още има наченки на някакви нервни изблици, НО както и да е. Ако си такава, или още една идея по-спокойна, може и да е приятно да си 'спорим'.
Аз не давам акъл и съвети на никой, аз изказвам мнение, както всички тук. На никой не съм казвала - 'не прави това или онова.'
Това за парцалчИто например е излишно да го споменаваш, не че ме обижда, но показва колко се дразниш от мен, а в същото време ти е 'през кура'. И не твърдя, че съм дама, не твърдя, че съм супер почтена, или каквато и да е и ако си си правила някакви такива изводи въз основа на това, което съм писала по темите, то е защото не виждаш границите на нещата. Няма нищо лошо в мръснишкото, няма лошо в това да изпростяваш от време на време, но не е яко да го правиш постоянно и да прекаляваш с това. И ако се намесвам на някои места с това колко просташко се държи някой, или нещо такова, то явно съм преценила, че тези граници (моите представи за 'граници') са доста прескочени и изглежда смешно, на моменти ако щеш вярвай и тъжно.
А за компота не помня, т.е. помня, но не помня за какво ставаше въпрос и 100% не е било казано на сериозно.
4XCOKИ
Ако простият българин, който в процентно отношение явно доминира, не се сипеше пред плазмата в 20:00 на НОВА и ей така решеше да го бойкотира тва тъпо предаване, май май нямаше да го излъчват за пореден сезон.