.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    това си мислех и аз, как може всеки да го плюе, ама да забива в тях да зяпа тая глупост, че после и да прави драми от това, ако всички тия "известни" хора се игнорират, те сами ще се закрият
    n00bs

Мега фен
    Град
    <3
    апфУ
    Ест, че е глупаво, ама има интрига, има СКАН-ДАЛ и тваЙ. Не го приемам на сериозно, пълна пародия е, но го гледам именно заради драмата.
    А тея, които реагират като ощипани с думичките 'омг как можеш да го гледаш, ти си тъпанар, а аз съм ебати якия и не гледам такива неща' само че с по-меки думички, са ми толкоЗ смешни, апфУ, апфУ.
    Що пък да не искам да видя дадени хора в определена среда, държащи се (уж) така, както се държат и в ежедневието си? Хората са ми интересни. Защо да не искам да се почувствам 'като бог, който си разцъква каналите, в които сме главни действащи лица и когато му стане скучно, да превключи на друг канал'? (имаше някакво такова цитатче от някъде ^^)
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на machoka
    ... защото да гледаш чуждата драма е сеирджийство, а у наше село сеирджиите не са на почит.

Мега фен
    Град
    <3
    Аз я гледам с изследователска цел. :3
    4XCOKИ

тва го обяснявай на едноокия

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от machoka Виж мнението
    тва го обяснявай на едноокия
    апфУ
    Искаш да ми кажеш, че съм зле, щотО го гледам?!
    А едноокия можИ ли да говори и слуша, защото ако можИ, дай ще си говорим на... 3 очи, вместо да се здрависваме.. щом тъЙ искаш пъъък
    4XCOKИ

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    Багата е супер незабележим в къщата.... Патрашкова ме кефи

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    зомбита, драйфане, амфети, кръв и повръщано

Агнец, а правила ли си някога разлика между селянин и селяндур?

Ти в Париж ли си расла, че имаш нещо против хората, живущи извън милата ти София?
    Първото е кифленско.

Второто - не ме ебе как ТИ интерпретираш дадени думички /синоними/. (Бтв винаги мн бътхъртваш като стане въпрос за селяния, дори и да не се обръщат към теб.)

В третото няма смисъл.

За това за България може би ще отговоря по-късно, защото имам много да казвам по темата...

Тааа, ще те чукам, обичам те, сготви ми една мусака и ме чакай гола с ракията в леглото - аз ше се върна сутринта.

П.С: "не е яко да го правиш постоянно и да прекаляваш с това"

Щото по форумите се разбира всичко за навиците и рутините хората.

П.С2: Не знам как и к'во уиски съм обещавала - вино "Меча кръв" имах предвид - т'ва сиг. ще ви нахъса повече.

Мега фен
    Град
    <3
    Значи казваш, че селянин и селяндур са синоними?
    4XCOKИ

Banned Супер фен
    Не можеш сам да си избираш значението на думите.

http://bg.wiktionary.org/wiki/%D1%81...BD%D0%B8%D0%BD

http://www.onlinerechnik.com/duma/%D...BD%D0%B8%D0%BD

http://www.kakvo.org/sinonim/%D1%81%...BD%D0%B8%D0%BD

Първите три линка в гугъл. Ето ти и за още:
    https://www.google.bg/webhp?sourceid...w=1152&bih=741

Ако не вярваш - отвори някой синонимен речник. (Ако въобще имаш книги у вас.)

Виж, т'ва, че тези синоними имат две значения е друг въпрос. Някой ден - ако се постараеш - ще разбереш в какъв смисъл аз употребявам думата (макар че те са два, както споменах, та ще се затрудниш :/).

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Това май е първия ти по-сдържан и спокоен коментар, макар че все още има наченки на някакви нервни изблици, НО както и да е. Ако си такава, или още една идея по-спокойна, може и да е приятно да си 'спорим'.
    Аз не давам акъл и съвети на никой, аз изказвам мнение, както всички тук. На никой не съм казвала - 'не прави това или онова.'
    Това за парцалчИто например е излишно да го споменаваш, не че ме обижда, но показва колко се дразниш от мен, а в същото време ти е 'през кура'. И не твърдя, че съм дама, не твърдя, че съм супер почтена, или каквато и да е и ако си си правила някакви такива изводи въз основа на това, което съм писала по темите, то е защото не виждаш границите на нещата. Няма нищо лошо в мръснишкото, няма лошо в това да изпростяваш от време на време, но не е яко да го правиш постоянно и да прекаляваш с това. И ако се намесвам на някои места с това колко просташко се държи някой, или нещо такова, то явно съм преценила, че тези граници (моите представи за 'граници') са доста прескочени и изглежда смешно, на моменти ако щеш вярвай и тъжно.
    А за компота не помня, т.е. помня, но не помня за какво ставаше въпрос и 100% не е било казано на сериозно.
    Сега да ти платя ли за психологическия анализ? Ха-ха... айде ще си замълча, че ми писна да се разправям с теб. Но общо взето се вреш в неща, които не разбираш и проповядваш неща, в които ти самата не вярваш - това е лицемерие и е противно. Щото драга нито си дама (сама го казваш) нито си нещо повече от останалите (пак сама го казваш), че да даваш акъл на някой какво да харесва и как изглежда от страни. Мене може да ме кефат кървясали бебешки мозачета и к'во? Т'ва простак ли ме прави? Твоята логика е, че когато някой се кефи на "зомбита" и говори за тях (това са твои думи) е просташко и не е занимание за дамите (говориш като 80 годишен чичко)... както и да е имай си вярванията и разбиранията за света на мен ми е през (знаеш кое). А за дразненето съм ти казвала, че ме дразниш, но ми е много лесно просто да те игнорирам - дето се вика скуката е голямо нещо.
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Мега фен
    Град
    <3
    ех... дето се вика, добро оправдание. А за пореден път питам (има ли смисъл!?) - от къде знаеш ти в какво вярвам и какво чувствам? Слез малко от престола си на богопомазана, знаеща всичко и разбираща хората.
    4XCOKИ

Град
    Я не извъртай бе, б. К'во да сляза? Вадя си изводи от написаното от теб на което съм попадала, ти от къде си вадиш изводи за мен,а ? (да ти напомня ли за намазаната с черно злобна метълка? като дори не ме знаеш к'ва музика слушам нали, ама си вадиш изводи - аре не ми се прави на засегната) И не само от прочетеното всички хора от форума с които съм разговаряла твърдят едно и също за теб и аз съм много склонна да им вярвам предвид всичките "доказателства" получени директно от твоя милост. Извади си главата от задника и не ми излизай с нек'ви такива от толкова време ти казвам, че ме дразниш с лицемерието си и т.н. и каот ми е скучно те подхващам иначе ме боли кура. Нито ти ще се промениш нито аз ще съм причината за евентуална промяна просто е забавно човек да те гърчи. С твоите "Ах колко тъжничко" и подобните лафчета дето ме спукват от смях. Разбери го момЕ, че си забавна и смешна и на сериозно си се взела, коеот те прави още по смешна... Аз да съм слязла от стола си на богопомазана - приложи го т'ва върху себе си, драга. Щото ти се държиш сякаш си хванала Господ за маркуча. Айде със здраве.
    Пръски мозък се сивеят

Мега фен
    Град
    <3
    Бах тоя кур, много те боли. Иди да го прегледат, или по-добре недей, че не е хубаво такива като теб да се размножават.
    Взе да ми приличаш на третокласник, опитващ се да обиди някой, само където те се обиждат на "Ти си овца/смотана/етц". Гледай си в твойта паничка, че взе да вървиш до това, което твърдиш за мен. И хич не ти прави чест. Да очаквам ли още един километричен пост с обяснения колко не те грее личността ми? акхх кхх
    4XCOKИ

Град
    На третокласник викаш - ахаха. Да не съм се размножавала? По-добре злобни метъли да вървят по тая земя отколкото тъпи лигави момиченца/момченца дето задника не могат сами да си обършат. Да съм те нарекла овца? Май много ти се иска да те напсувам и да ти кажа овцо тъпа или курво мръсна. Ми няма да стане, сорЕ. Аре със здраве дръж Господ за хуя, че иначе си нищо.
    П.П. Пипнах те натясно и веднага намери най-тъпия начин да се измъкнеш. Еваларка.
    Пръски мозък се сивеят

Мега фен
    Град
    <3
    омг толкова си филмирана =-)
    До кога ще повтаряш едно и също?
    Значи ако ти отговарям, ти се връзвам, а ако не го правя, бягам? ех.. ех.. =-) Ходи после обяснявай, че не ме обичаш. <3 <3 <3 *муа* Пипнала ме на тясно.. акхх кхх =-) вярвай си, явно ти доставя удоволствие
    4XCOKИ

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    Штрудел яла те почеша,миличко!
    Creative Technologie

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от ohluv Виж мнението
    Штрудел яла те почеша,миличко!
    4XCOKИ

Град
    омг толкова си филмирана =-)
    До кога ще повтаряш едно и също?
    Значи ако ти отговарям, ти се връзвам, а ако не го правя, бягам? ех.. ех.. =-) Ходи после обяснявай, че не ме обичаш. <3 <3 <3 *муа* Пипнала ме на тясно.. акхх кхх =-) вярвай си, явно ти доставя удоволствие
    АХАХАХАХАХАХАХА! ХА-ХА-ХА!!! Не не не това е нереално! СорЕ аз не се приемам за бурканче с компотчИ - както щеш го приемай. Ай със здраве.
    Пръски мозък се сивеят

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Luidgie Виж мнението
    АХАХАХАХАХАХАХА! ХА-ХА-ХА!!! Не не не това е нереално! СорЕ аз не се приемам за бурканче с компотчИ - както щеш го приемай. Ай със здраве.
    Винаги съм намирала този вид смях в такива ситуации за особено привлекателен и издаващ огромното дразнение, което се крие зад него.

Компот - Хм колко ли десет пъти го каза, след като веднъж го споменах на шега?
    със здраве - бахти, ще вземеш да ми подействаш като профилактична имунизация <3
    Абе, абе, где ти Йе кура? *мило лицемерно личице*
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от smrt Виж мнението
    какви прекасни гифчета ^^
    вЕрно е <3
    Искаш ли още една порция, за да "се изгавриш" още веднъж, за да се почувстваш още по-прекрасно? <3
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от smrt Виж мнението
    мда, много ги обичам ^^
    прекаснички са
    4XCOKИ

Град
    Винаги съм намирала този вид смях в такива ситуации за особено привлекателен и издаващ огромното дразнение, което се крие зад него.

Компот - Хм колко ли десет пъти го каза, след като веднъж го споменах на шега?
    със здраве - бахти, ще вземеш да ми подействаш като профилактична имунизация <3
    Абе, абе, где ти Йе кура? *мило лицемерно личице*
    Сега да съжелявам, че не си ми на среща да види как ме забавляваш ли? СорЕ с кифлички не общувам ... :/ тъжничко...
    Лафчето с компота ми е любимо сорЕ за злоупотребата с твоят компот... :/ пак тъжничко.
    Па нека бе здраве да има! Казах ти да си пазиш физически здравето, че менталното ти е яко зле. Пак тъжничко :/
    Кура ми е навсякъде, но не и между твоите краченца, докаот ми бегаш нагоре по легълцето - пак тъжничко :/
    Пръски мозък се сивеят

Мега фен
    Град
    <3
    сорЕ, не сорЕ, тъжничко :/
    В тефтерче ли си записваш думичките ми? Поласкана съм :/ сорЕ, сорЕ, 1, 2, 3, сорЕ :/

нИ съжЕлявай, :/
    4XCOKИ

почва да става досадно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си