Я не извъртай бе, б. К'во да сляза? Вадя си изводи от написаното от теб на което съм попадала, ти от къде си вадиш изводи за мен,а ? (да ти напомня ли за намазаната с черно злобна метълка? като дори не ме знаеш к'ва музика слушам нали, ама си вадиш изводи - аре не ми се прави на засегната) И не само от прочетеното всички хора от форума с които съм разговаряла твърдят едно и също за теб и аз съм много склонна да им вярвам предвид всичките "доказателства" получени директно от твоя милост. Извади си главата от задника и не ми излизай с нек'ви такива от толкова време ти казвам, че ме дразниш с лицемерието си и т.н. и каот ми е скучно те подхващам иначе ме боли кура. Нито ти ще се промениш нито аз ще съм причината за евентуална промяна просто е забавно човек да те гърчи. С твоите "Ах колко тъжничко" и подобните лафчета дето ме спукват от смях. Разбери го момЕ, че си забавна и смешна и на сериозно си се взела, коеот те прави още по смешна... Аз да съм слязла от стола си на богопомазана - приложи го т'ва върху себе си, драга. Щото ти се държиш сякаш си хванала Господ за маркуча. Айде със здраве.