- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Industrial пиърсинг
Искам да си направя industrial пиърсинг ( ето снимка - http://prikachi.com/images/305/5317305W.jpg ). На 15 съм, но родителите ми ми дават, така че това не е проблем, обаче имат определени изисквания, с които и аз съм съгласна. По принцип съм от Пловдив, но не съм убедена дали тук има специалисти и затова е по-вероятно да се отиде до София и искам да попитам дали можете да ми препоръчате наистина добри места в тези два града. Освен това четох, че е възможно да се сложи местна упойка, а и майка ми настоява да си сложа, та това така ли е? И последно за обецата.. Знаете ли дали някъде се продават или въобще правят от благородни метали, а не от тези по-евтините.. Ще съм много благодарна, ако успея да получа информация, защото родителите ми държат на тези неща, а и аз също.. Благодаря предварително![]()
Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..
Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
Той си тръгва.
Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..
gummy bears![]()
В.
Място не мога да препоръчам тъй като в тези градове съм била по веднъж, но ппц в На тъмно са специалисти [поне във Варна] и ако имате в града отиди там [предполагам, че има, де], ако не, в София има. За упойка не знам, но дори и да не ти сложат болката при пробиването е минимална.. след това е зора докато заздравеят напълно дупките, а на хрущял това ще е доста по-бавно. Иначе не ти трябва да си купуваш обеца от по-специален метал, тази която ще ти сложат е от медицинска стомана, а това не може да доведе до някакви инфекции, ако от това се притесняват родителите ти.
Everybody has been through some shit,
whether it's drastic or not so drastic.
Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".