.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Съвет ако може

значи слушайте сега .. има едно момче в което съм мн влюбен .. мислех че го обичам и той ми повтаряше колко ме обича..и за известно време бяхме щастливи но искрата като че ли умря или поне се скрила някъде .. и двамата твърдим че не искаме да се разделяме но като че ли сме други а съм съвсем сигурна принципно че още сме си същите .. та въпроса ми е можем ли да направим нещо за да се оправят нещата или по добре да се разделим..

аре ве никой ли няма да помогне :д

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    В крайна сметка не ми стана много ясно дали си момче или момиче. В началото почваш с мъжки род и накрая завършваш с женски род. По - добре би било да уточниш пола, за да се ориентираме и към правилното решение.Иначе и в двата случая според мен, е нужен един сериозен разговор. Важното е да се уточнят проблемите и всичко, и да се види дали ще има разрешение този проблем или просто е настъпил края. Ако са ги имали чувствата - те няма как да изчезнат от раз, може да ги има някъде и да е нужен огън, за да се разпалят отново, но ги има. Важното е да погледнете вие как стоят нещата, да видите дали има смисъл изобщо да се продължава напред. Да не забравим и варианта, че след време в една дълга връзка нещата улягат и не е както в началото. Точно тогава вече е нужно повече тръпка да се създава по най - различни начини, а не веднага да се бяга от проблема и да се разделяте.

Правете по-див секс : )

e момиче съм ..

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от vladkata Виж мнението
    като че ли сме други а съм съвсем сигурна принципно че още сме си същите ...
    Е това е най-важното
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Точно това.. Не само момчетата трябва да правят секса див, стегнете се и вземете направете партньорите си диви и щастливи, пробвайте с това, с онова и ще има резултат.

Ама чакай..момиче като Азис или истинско момиче?! Щото ти прочетох поста 10 пъти и..не схванах нищо

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Седенте и поговорете на тази тема. Както каза Amore-Mio* " Да не забравим и варианта, че след време в една дълга връзка нещата улягат и не е както в началото. Точно тогава вече е нужно повече тръпка да се създава по най - различни начини, а не веднага да се бяга от проблема и да се разделяте. " < Съгласна съм.
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Начи, само да ти кажа, че си толкова грамотен/а, че просто мамата си трака.

Като за начало - вземи си определи пола, че аз нещо не схванах. Ще взема да ти говоря в среден род.

По мое мнение не можеш да оправиш нещата, когато те вече са умрели. Във вашия случай вече май ги няма. Така че най-добре прекратете отношения и всеки да си търси късмета на друго място.

пробвайте примерно анален секс..

значи слушайте сега
    Слушам сега.. Kanye West, ако искаш да слушам теб си сложи аудио. В противен случай само ще чета.
    но искрата като че ли умря или поне се скрила някъде
    Най-вероятно някъде между краката ви...
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

мерси много на всичките там четири човека дет помогнаха .. тва с аналния секс свърши работа ^^

Мега фен
    Град
    <3
    мислех че го обичам и той ми повтаряше колко ме обича..
    апфУ
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си