.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Post Девствена на 20

Та така написах темата на латиница но няма коий да я прочете ето я тогава на кирилица.Аз съм момиче на 20 години имам серизен приятел ходим от 1 година вече,пробвахме поне 20 пъти да правим секс но безуспешно,аз в началото много се страхувах от сумати не6та(преди години имах намерения да го направя с бившето си гадже но не бях мног серизно сега наистина искам),сега тези не6та не ми пречат 4ак толкова пречи ми само страха от болката знам че ще кажете че съм голяма и се държа като дете да знам така но това е положението,аз не се възбуждам достатъчно и то най-вече като си вкара пръста или пениса много ме боли и ако преди това съм била мокра веднага се притискам и вузбудата изчезва.Той си вкара пръста(целия)и ме болише доста не можах да издържа повече,той не правил секс от година и положина много е загорял и бързо свършва и няма как за това време да ме предразположи напулно много е слойно пробвахме и с лубрикант но не става помогнете ми неискам да си остана девстевна докато умра пук и искам да е с сегашното ми гадже много го оби4ам и той мен(тои се притеснява зза мен и иска да не боли затова като ме заболи спира и чака аз да му дам знам да почне пак)как да се овлажня достатъчно,какво да направи тои за това помощ

Че те изорем, дзънкай буахуьахуаьа

Мега фен
    Град
    <3
    От колко време сте заедно?

В първите няколко прониквания може и да те боли.. може и много след като вече не си девствена да си те боли в началото.. ама тва не е болка за умиране, изтърпи го и най-вече не си внушавай разни глупости. Натискайте се повече. Примерно. Толкова, че ТИ да нямаш търпение да се нанижеш отгоре му. (оф толкова ми е несексуално, че чак ме е срам да говоря такива простички неща.)
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен
    Един сериозен съвет от мен : Напий се като куче до несвяст и остави момчето да свърши работата
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    Един сериозен съвет от мен : Напий се като куче до несвяст и остави момчето да свърши работата
    ъxъ ...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    От колко време сте заедно?

В първите няколко прониквания може и да те боли.. може и много след като вече не си девствена да си те боли в началото.. ама тва не е болка за умиране, изтърпи го и най-вече не си внушавай разни глупости. Натискайте се повече. Примерно. Толкова, че ТИ да нямаш търпение да се нанижеш отгоре му. (оф толкова ми е несексуално, че чак ме е срам да говоря такива простички неща.)
    една година е написала

Първо се научи да пишеш.
    Болката не е страшна, боли, после спира. Няма от какво толкова да се притесняваш!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

знам че това е тъп въпрос но наистина искам да знам на какво разстояние се намира химена и дали е възможно да ме отвори с само с пръст защото четох някъде че ципата е на 7 см он отвора на влагалището а той е стигал на такава дълбочина
    Последно редактирано от lolipop_crazy : 09-27-2012 на 16:21

за напиването незнам дали е много добра идея защото не съм се напивала досега и да не стане така че да заспя вместо да откача друго което ми предложиха беше да се напуша

На 20 години пишеш толкова зле..... да , вземи се напуши и напий. Какви са тия глупости. Просто се отпусни, стискай зъби и готово, не е такааааааава болка. Само с пръст е мега некадърно отваряне. Пък и след няколко вкарвания ще посвикнеш. Какъв въобще е проблема, освен че супер много те е спекло за нормални неща, че и вече си големичка...

Мега фен Аватара на Chacho
    Напушването няма да помогне, но пиенето може.

Добре, а ти как се самозадоволяваш? Никога ли не си пускала пръст навътре?

PS: Наистина не е нормално на твоята възраст да имаш такова притеснение. Кой знае от колко други неща те е страх. Преодолей се малко.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

За писането мога само да кажа че със сигурност не пиша така попринцип,но тук просто бързам да напиша и нямам време за препинателните знаци и правописните грешки,пък и не мисля че това е темата"как пиша"просто искам съвети относно това което съм написала,голяма съм знам но явно това не е достатъчно.За химена попитах ако някой знае на какво разстояние е

Ми, сигурно е индивидуално, вземи една линия и провери....не става само с пръсти, бе-ще е некадърно...

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Напушването няма да помогне, но пиенето може.

Добре, а ти как се самозадоволяваш? Никога ли не си пускала пръст навътре?

PS: Наистина не е нормално на твоята възраст да имаш такова притеснение. Кой знае от колко други неща те е страх. Преодолей се малко.

Колкото и да е странно не мастурбирам,казаха ми че и това може да е причина за това че не се възбуждам достатъчно

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ALetterFromTheSky Виж мнението
    На 20 години пишеш толкова зле..... да , вземи се напуши и напий. Какви са тия глупости. Просто се отпусни, стискай зъби и готово, не е такааааааава болка. Само с пръст е мега некадърно отваряне. Пък и след няколко вкарвания ще посвикнеш. Какъв въобще е проблема, освен че супер много те е спекло за нормални неща, че и вече си големичка...
    болката е индивидуална ... не я залъгвай че няма да я боли щото явно е видяла,че тя е от тези дето ги боли... няма смисъл да се залъгва момичето... и защо пиенето да не е решение ? иначе за стискането на зъби - нда и търпение трябва

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Повече любовна игра. Целувки там долу, зарибявка, лубрикант. Алкохол. Всичко това ще е подготовка и ще помогне, да. Но това няма да е достатъчно. Болка ще има, и ще трябва просто да стискаш зъби, да издържиш на болката и да оставиш всичко просто да мине.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ебамааму. Всички ни е боляло. Не е болка за умиране. Ако мислиш ,че алкохола ще те отпусне- пробвай.Интересно ми е,що чакате ,ами веднага след любовната игра,не пробвате. Смисъл,докато си достатъчно влажна, ползвайте лубрикант,не може да не стане. Ся,ако ти се дърпаш и се стягаш ,ще те боли повече и няма да се престрашиш.
    Остави го той да води. Знае ,че си девсвена,няма да е груб,просто ще потърпиш за малко и след това ще мине.
    ПС: Мастурбирай,няма как да си опознаеш тялото по друг начин, плюс тва ще ти е по -лесно да го насочваш и да му казваш как ,какво ти харесва.
    Последно редактирано от granger : 09-27-2012 на 16:48
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    болката е индивидуална ... не я залъгвай че няма да я боли щото явно е видяла,че тя е от тези дето ги боли... няма смисъл да се залъгва момичето... и защо пиенето да не е решение ? иначе за стискането на зъби - нда и търпение трябва
    Хубаво, аз също съм от тези, които много ги боли и само и единствено един човек може да ме предразположи..ама все някога трябва да преглътне болката, за да дойде ред на удоволствието....

С лубрикант пробвахме но както каза аз се дърпам защото ме боли мамка му немога да издържа пробвах да стискам зъби ама много ме боли незнам дали ме разбирате нямаше да пиша тук ако е толкова просто лубриканта изсъхваше доста бързо и ние действаме бавно и кел файда абе ужас....освен да пробвам да се напия.Не познавам друго момиче да е имала чак такъв проблем и няма кой да ми даде истински суввет

а може ли проблема да е в него той да не може да ме възбуди достатъчно

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от lolipop_crazy Виж мнението
    а може ли проблема да е в него той да не може да ме възбуди достатъчно
    може,но щом първоначално те възбужда не мисля,че е в него проблема

да

Мега фен Аватара на Chacho
    Може, но се иска малко и от тебе. По тона ти си личи, че направо си настръхнала. Като стигнете до леглото сигурно не си си и помисляла за кеф, а само за болката. Защо не опиташ сама долу да се поразходиш и да свикнеш, мастурбацията е важна част от себеопознаването.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Напий се просто и това е.. Щом ти се иска, алкохолеца ще те бутне към онези мръсни мислички, ще стиснеш зъбки и след 10 дни вече ще се въртиш като прасе пред Коледа върху него..

Ем така де.. !
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Не че ми се иска,а просто само това не съм опитала досега,не искам да се напивам до несвяст а дотолкова че да ми паднат задръжките и да не пука за болката а не после да не помня нищо макар че незнам точно колко количество алкохол ще ме напие до такава степен защото както казах вече попринцип не пия направете си сметка до къде стигнах вече толкова съм отчаяна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си