- Форум
- По малко от всичко
- Наука, Култура, Изкуство
- Препоръчайте ми книга
Книгата трябва да е свързана с наркозависими, алкохолозависими или с хранително растройство. Може да е биографична, може и научен труд, няма значение.
Ако знаете заглавия - препоръчайте ми. Може да давате и електронен вариант нямам проблем, ако не - ще си я купя.
Скоро загледах един мемоар и ми направи голямо впечатление, за това зачетох малко от него в amazon preview и ми се стори адски интересен и сега го чакам да пристигне. A million little pieces се казва книгата, няма я на български, така че или трябва да си я намериш в електронна версия или да си я поръчаш от някой сайт...
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
Една българска книга - 18% сиво. Много е добра, по мнението на един от най-умните ми съученици.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Препоръчвам ти горещо:
"Nirvana: Биографията на Кърт Кобейн" - Чарлс Р. Крос
Книгата е направена уникално и определено си заслужава!
Синя корица. Можеш да я намериш в Столична библиотека, но не съм сигурен, дали не е само депозит.
Иначе и 18% Сиво е много добро.
Захари Карабашлиев слабо няма.
"Трейнспотинг" е класика.
Може да видиш и "Разкази под екстази" или "9,99" на Фредерик Бегбеде.
амиии Шантарам е най-близкото, което се сещам, но и иначе мисля, че ще ти хареса
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞