- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Личния ми компютър
Здравейте на всички,
Когато си включа лаптопа ми излиза някакъв прозорец, на който са изброени няколко опции за стартиране на Windows и аз избирам Start Windows normally. Но екрана става черен и нищо не ми излиза. Използвам Windows XP.
Това започна да се случва от скоро и се чудя какво е станало. Моля съвети как да го оправя. Предварително благодаря на всички!!!
Пробвай да го стартираш в сейф мод, сега не се знае, какъв точно може да е проблема.
да не би някой да е превключил видеото на режим, който не е поддържан от монитора
да не би да ти се е прецакал уина или харда.
След като ти даде черен екран, после зарежда ли се уиндоуса или си остава черен екран.
може и уиндоуса да не ти е бил регистриран и да е изтекъл пробния период.
Подут/разпоен кондензатор на видеокартата, ще да е проблема. Един приятел имаше същия проблем.
Don't hate the hacker,
hate the code!
Ох, видяло се е, че рябва да ходи на ремонт.. Мерси на всички!
как си изключваш компа по бързата процедура или както си му е реда?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.