- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз ли съм зле не знам :Х
Просто по друг начин разбираш нещата и затова тези (техни простотии) ти правят впечетление. Споко това е хубаво и очаквай още такива.![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Важното е ти да си си добре за другите - голяма работа.![]()
Ей такива като теб най-много ме дразнят, теб кво те вълнува коя/кой с кого се ебе или какво прави гледай си зубърския животец и си стой тихичко и мирничко по ъглите на класните стаи и училището където никой не те забелязва и отразява... иначе се пишем YOLO по форумите и изразяваме възмущение я сядай да си учиш и остави yolо-то на другите![]()
Добре дошла в "новия" свят, свиквай![]()
Макар да се смея, и аз го намирам крайно тъжно, но както и да е.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
според мен завижда на по-популярните в училището, които имат социален живот и ги изкарва някакви курвички, може и такива да има, ама това нея кво я засяга да си мълчи там нали тя не ги прави тия работи и не е на нейната глава това кво е тръгнала да ми пише по форуми с ник YOLO и да се оплаква от връстниците си... тва че всички се забавляват (всеки по свой начин) а никой не я кани на купони-мупони да излиза да се забавлява не значи че всички други са ЗЛЕ, и отговора на заглавието е - ТИ СИ ЗЛЕ, ДА
Ами ти си зле, няма да са другите.
Редактирай се.
апф. яка история, възмутена си, к. Това мене как ме засяга?!
п.с Къде каза, че живееш, че тука цялата тая схема не е нещо възмущаващо вече.
Нищо ти няма на мисленето,нормално е.На другите е изкривено.Ама в нашето общество става по христоботевски пример в "Борба"-"свестните у нас считат за луди"...
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
аа чакай ся, кой каза, че не ме канят по купони бе?![]()
ходя си по купони, ама просто не пускам
моето забавление не е да се чукам на по 13 годинки
+ представи си да бях написала тема: (да речем) Кога да го направя" и съм написала: Значиии, поканиха ме на един купон и ще има мноооу тревичка, пиячка, мноо яки момчета и това момче, което харесвам. Ама той иска да го направим и мисля, че тогава е момента. Проблема е, че съм на 13, правилно ли е?' е, щяхте да ми кажете "много си малка", "ходи се еби бе, курве" или нещо такова, щехте да сте 'възмутени', че на 13 съм решила да се еба. Чела съм такива теми тука
А сега ми викате, като не се еба, съм смотана, зубърка, забила и тн?!?!??! a yolo ли? мислиш ли, че секс е единствения начин да живееш за мига????????