.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Супер фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от youonlyliveonce Виж мнението
    Така....аз съм на 13, момиче съм и съм УЖАСНО възмутена. Не знам дали аз съм със старомодно мислене или съм зле и смотана.
    Скоро в съседния клас дойде ново момиче. С огромно самочувствие и главата й в буквалния смисъл ПОСТОЯННО вирната нагоре?! Не изглежда особено добре и не знам какво подклажда т'ва самочувствие...Изместила се е от предното си училище, защото там вече всички по-големи момчета (15,16,17,18 годишни) са я МИНАЛИ (разбирате ме). Та дошла е в моето училище да увеличи бройката :Х Нямам думи, сериозно...
    ОЩЕ едно момиче: ОТНОВО на мойте години. Отворена на 12 от 17 годишен?! И всичките със супер високо самочувствие. Тези леките момичета вместо да учат, те пафкат тревичката, цигарките, сутрин - кафенцето, вечер - биричката/уискито/водчицата....Хващат си авери" за по 1 седмица, колкото да ги напраскат (през т'ва време 'обичам те')...
    ПС: само исках да си излея възмущението.
    всичко това противоречи на ника ти.
    Времето изтича, минават години ..
    а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Просто по друг начин разбираш нещата и затова тези (техни простотии) ти правят впечетление. Споко това е хубаво и очаквай още такива.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Цитирай Първоначално написано от OutlawGirl Виж мнението
    всичко това противоречи на ника ти.
    т'ва, че живееш един път не значи, че трябва да се е*еш с всеки на 13

Голям фен Аватара на ♠Joker♠
    Важното е ти да си си добре за другите - голяма работа.

Ей такива като теб най-много ме дразнят, теб кво те вълнува коя/кой с кого се ебе или какво прави гледай си зубърския животец и си стой тихичко и мирничко по ъглите на класните стаи и училището където никой не те забелязва и отразява... иначе се пишем YOLO по форумите и изразяваме възмущение я сядай да си учиш и остави yolо-то на другите

Цитирай Първоначално написано от etorres9 Виж мнението
    Ей такива като теб най-много ме дразнят, теб кво те вълнува коя/кой с кого се ебе или какво прави гледай си зубърския животец и си стой тихичко и мирничко по ъглите на класните стаи и училището където никой не те забелязва и отразява... иначе се пишем YOLO по форумите и изразяваме възмущение я сядай да си учиш и остави yolо-то на другите
    Значи според теб, след като тя не се е*е, значи е някой зубър и загубеняк?

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Добре дошла в "новия" свят, свиквай

Макар да се смея, и аз го намирам крайно тъжно, но както и да е.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Цитирай Първоначално написано от ♠Joker♠ Виж мнението
    Значи според теб, след като тя не се е*е, значи е някой зубър и загубеняк?
    според мен завижда на по-популярните в училището, които имат социален живот и ги изкарва някакви курвички, може и такива да има, ама това нея кво я засяга да си мълчи там нали тя не ги прави тия работи и не е на нейната глава това кво е тръгнала да ми пише по форуми с ник YOLO и да се оплаква от връстниците си... тва че всички се забавляват (всеки по свой начин) а никой не я кани на купони-мупони да излиза да се забавлява не значи че всички други са ЗЛЕ, и отговора на заглавието е - ТИ СИ ЗЛЕ, ДА

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Ами ти си зле, няма да са другите.

Редактирай се.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от eminem213 Виж мнението
    Аз пък се радвам, че не мислиш като тях :Д
    +

Голям фен Аватара на RainBerry
    Град
    ..някъде там..
    апф. яка история, възмутена си, к. Това мене как ме засяга?!

п.с Къде каза, че живееш, че тука цялата тая схема не е нещо възмущаващо вече.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Нищо ти няма на мисленето,нормално е.На другите е изкривено.Ама в нашето общество става по христоботевски пример в "Борба"-"свестните у нас считат за луди"...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Цитирай Първоначално написано от etorres9 Виж мнението
    според мен завижда на по-популярните в училището, които имат социален живот и ги изкарва някакви курвички, може и такива да има, ама това нея кво я засяга да си мълчи там нали тя не ги прави тия работи и не е на нейната глава това кво е тръгнала да ми пише по форуми с ник YOLO и да се оплаква от връстниците си... тва че всички се забавляват (всеки по свой начин) а никой не я кани на купони-мупони да излиза да се забавлява не значи че всички други са ЗЛЕ, и отговора на заглавието е - ТИ СИ ЗЛЕ, ДА
    аа чакай ся, кой каза, че не ме канят по купони бе? ходя си по купони, ама просто не пускам моето забавление не е да се чукам на по 13 годинки + представи си да бях написала тема: (да речем) Кога да го направя" и съм написала: Значиии, поканиха ме на един купон и ще има мноооу тревичка, пиячка, мноо яки момчета и това момче, което харесвам. Ама той иска да го направим и мисля, че тогава е момента. Проблема е, че съм на 13, правилно ли е?' е, щяхте да ми кажете "много си малка", "ходи се еби бе, курве" или нещо такова, щехте да сте 'възмутени', че на 13 съм решила да се еба. Чела съм такива теми тука А сега ми викате, като не се еба, съм смотана, зубърка, забила и тн?!?!??! a yolo ли? мислиш ли, че секс е единствения начин да живееш за мига????????

Цитирай Първоначално написано от youonlyliveonce Виж мнението
    аа чакай ся, кой каза, че не ме канят по купони бе? ходя си по купони, ама просто не пускам моето забавление не е да се чукам на по 13 годинки + представи си да бях написала тема: (да речем) Кога да го направя" и съм написала: Значиии, поканиха ме на един купон и ще има мноооу тревичка, пиячка, мноо яки момчета и това момче, което харесвам. Ама той иска да го направим и мисля, че тогава е момента. Проблема е, че съм на 13, правилно ли е?' е, щяхте да ми кажете "много си малка", "ходи се еби бе, курве" или нещо такова, щехте да сте 'възмутени', че на 13 съм решила да се еба. Чела съм такива теми тука А сега ми викате, като не се еба, съм смотана, зубърка, забила и тн?!?!??! a yolo ли? мислиш ли, че секс е единствения начин да живееш за мига????????
    Абе правилно си мислиш, остави ги тия тука. Продължавай така.
    ПП. Нещо зле ли съм не знам, но някой ще ми обясни ли какво е "yolo"?

Цитирай Първоначално написано от ♠Joker♠ Виж мнението
    Абе правилно си мислиш, остави ги тия тука. Продължавай така.
    ПП. Нещо зле ли съм не знам, но някой ще ми обясни ли какво е "yolo"?
    YOLO = you only live once = живееш само веднъж

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си