С една дума - не стана и е супер страна случката :Д
Амии, са ше кажете че се базикам, обаче ше трябва да ви разочаровам. Ше започна епично странната история с тва чее първо - на 16 съм и преди месец горе-долу тръгнах с едно момче - адския сладур и стана въпрос за секс чак може би към края на тоя месец дето направихме с него. Принципно го бяхме измислили така - баща му нямало да го има от петък до неделя (миналия уикенд около 15ти) и аз ше отида и ше спя в тях и квото стане ;д. Обаче той ми звъни в петък и ми казва че баща му всъщност заминавал в събота сутринта и да отида в тях събота срещу неделя. Аз имах някви ангажименти и му казах че няма как да се случат нещата и той малко садна, обаче после реши че ше направи купон с някви супер симпатични хора в тях вместо нали тва което ние щяхме да правим. И в събота когато е купона ние се видяхме следобяд, после бяхме на графити фест-а на паметника и през цялото време той ми обяснява как щяло да има няква изненада. Към 8 на паметника се събра компанията за купона и аз им казвам чао и си тръгвам към нас. Към 10 ми звъни телефона и моя сладур ме моли да сляза пред блока. Слизам и го виждам с бира и sommersby и някъв нахилен, просто адския сладур ;д. Ииии не знам как ме нави да се върна с него на купона. Отиваме и си бяхме говорили че няма да правим нищо, обаче аз пих и два-три часа по-късно сме в спалнята и нали се усеща че ше се случат нещата. Аз-леко пила и ми е адския кеф е така. И нали тръгва дааа ми го вкарва нали И нещо не се получи никва представа защо. Просто не.. влезе. Беше мега странното и ни стана някак си неловко едва ли не. Нямам представа къв може да е бил проблема. Аз ли съм много тясна там илии кво. Съвсем сериозно дайте някъв съвет смисъл не ми се е налагало да пиша преди по някви форуми обаче наиситна не знам е така ;д