- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имали ли сте връзка с зодия везни?
Аз съм скорпион (водна зодия), не съм имала връзка с везни, но пък през целия си кратък живот съм имала вземане-даване с тях. Майка ми и две мои приятелки са везни. Разбирам се с тях (но аз като цяло се разбирам с всички), но определено не бих казала, че са невероятни хора. Могат да бъдат доста изнервящи понякога, но и добри страни си имат, разбира се.
А иначе принципно водните зодии (рак, скорпион, риби) се води, че най-много се разбират със земните (телец, дева, козирог), а огнените (лъв, стрелец, овен) с въздушните (близнаци, водолей, везни). Аз не бих казала, че със земни се разбирам най-добре, най-близките ми хора са огнени и те са ми най-интересни, после са въздушните и накрая чак земните.
Мнението ми за овните - и от двата пола са ми супер интересни, може би защото са големи инати и са много проклети.
А за скорпиони какво мислите?![]()
Последно редактирано от dandelion24 : 10-01-2012 на 20:23
Имала съм да, и с друг човек и постоянна връзка със себе си имам. И??
Не си мислете, че след като знаете зодията на човек го познавате изцяло и можете да го преценявате.![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Аз съм зодия Везни и до сега не ми се е случвало да имам връзка с човек същата зодия. За везните другите могат да кажа. Някой мнения ги подкрепям съдейки по мене си, но според мен това със зодиите е индивидуално за всеки, има хора който грам не отговарят на зодиите си.
Слава Богу чак...сигурно убиват хора и се хранят с плътта им![]()
maDamn
близнаците са яки
Така е.![]()
И би трябвало да си подхождат с Везни, но всички индивиди от този ''произход'', които познавам, са свършвали с развод...
искам да съм въздушна зодия ;d
О, боже. Не съм педантична. Въобще даже. Нито подредена, нито чистница, нито обичам да готвя, нито мога да спестявам.
При мен чертите на асцедента преобладават, слънчевия само откъм дата го докарвам.
Да, ама познах че си девичка. Смисъл, има земно което говори при теб честичко. Но да, асцедентът преобладава повече. Кой е той?
Иначе, леля ми и баща ми (близнаци) са дева. Чистиници, критици, но със страшно големи сърца. Стремят се към усъвършенстване, много са умни. Харесват ми като цяло.
Подкрепям мнението на Намби за раците. Не се спогаждаме с тях. Пълна противоположност съм им.
Да не си с АС Стрелец?
Разочарования/ата, това изказване на Уважаемата беше по адрес на Стрелците, бре, душко...![]()
Скорпион ми е асцедентът. И понеже темата е за Везни - и такова имам.Затова и все налитам на въздушните, де.
Не разбрах, че за този и пост говориш, понеже тя не е споменавала, че не се спогажда с Раци... по-скоро ги поласка мен, ако питаш. Сори.![]()
Моята Луна пък е в Овен. Най-много ми влияе тя и самата зодия. АС по-малко. Може би в по-късен етап ще се прояви рачешкото е мен. Аз, за щастие, земно и въздушно в себе си нямам много. Добре, че е така, че голяма мешавица щеше да настъпи...НО това, разбира се, не ме спира да им налитам... както казах, голямата ми любов е Везни.
![]()