- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имали ли сте връзка с зодия везни?
Аз съм скорпион (водна зодия), не съм имала връзка с везни, но пък през целия си кратък живот съм имала вземане-даване с тях. Майка ми и две мои приятелки са везни. Разбирам се с тях (но аз като цяло се разбирам с всички), но определено не бих казала, че са невероятни хора. Могат да бъдат доста изнервящи понякога, но и добри страни си имат, разбира се.
А иначе принципно водните зодии (рак, скорпион, риби) се води, че най-много се разбират със земните (телец, дева, козирог), а огнените (лъв, стрелец, овен) с въздушните (близнаци, водолей, везни). Аз не бих казала, че със земни се разбирам най-добре, най-близките ми хора са огнени и те са ми най-интересни, после са въздушните и накрая чак земните.
Мнението ми за овните - и от двата пола са ми супер интересни, може би защото са големи инати и са много проклети.
А за скорпиони какво мислите?![]()
Последно редактирано от dandelion24 : 10-01-2012 на 20:23
МалииииМисля, че скорпионите се праскат яко или поне така съм чел по хороскопите (Аз съм скорпион
). И не знам как се харесваш с девите о.О, аз много рядко ги понасям.
Е, то да се разбираш и да се харесваш са две мноого различни неща, девите са ми доста назад в класацията по любимост.
Иначе, не, не се шегувам, наистина така се води, но както казах - при мен изобщо не е така.![]()
Да, така се води.![]()
Някой попита за Овен-за Овен и Лъв или добро, или тишина.Щото иначе...
Все пак и аз съм огнена зодия и трябва да си браня племето.
Баааааахмааму...![]()
Изобщо не харесвам водните знаци. Хората които познавам, които са също земни знаци, не ги харесват също. Не знам за какво говорите....
разбира се, има изключения :3
пък и тези зодии.. писнаха ми вече. смисъл, интересни са ми на теория, хубаво ми е, ама ми писна когато някой почне да определя тоз и онзи според зодията му.
Абе, не е баш така, щото аз примерно най-добре се разбирам с Близнаци.
И понеже темата беше за Везните, пък и вече тотално мога да кажа, че е в минало време - е, с тях точно не ми се получава. Забавни са, интересни са като събеседници, но са много импулсивни и запалват от най-малкото. В компания са перфектни, обаче опре ли до връзка... Труден характер са. Опитват са все да са отгоре, злопаметни, отмъстителни... Ама не са отмъстителни, както са Близнаците - нанасяш удар, мълчание, минава-заминава, ти си забравил за какво иде-реч и точно тогава Близнакът ти го нахаква. Преди това обаче се опитва да проведе нормален разговор, казва си какъв му е проблемът директно, "дразни ме това-това и онова", получи ли разбиране - окей. Ако не получи - търпи, търпи, търпи, много търпи - до едно време. После ти го нахаква здравата. Ама ти го нахаква по толкова интелигентен начин, толкова премислен, че чак се възхищаваш на изобретателността му; рядко можеш да го хванеш на къс пас. Докато Везните са като деца - дразни ги нещо, премълчават, таят в себе си, трупат ли, трупат, и накрая избълват всичката помия. И ти го връщат баш по същия начин, по който и ти си ги наранил. И разбираш, че ти го връщат, щото правят точно онова, което си направил и ти. В което няма лошо, танто за танто, както се казва, въпросът е, че тва да имаш проблем и да говориш за него, за да стигнеш до консенсус - забрави.
Пък колко меки Марии са... Не искат повече да поддържат дадени отношения, ама от няква криворазбрана дипломатичност продължават да тъпчат на едно място. Докато се решат на раздяла, другия отдавна е затръшнал вратата и е започнал нов живот.
Това ми е наблюдението от няколко мъже Везни, повече май нямам и желание да опознавам. С такива - само на "здравей и здрасти" или евентуално за по кафе.
" много импулсивни и запалват от най-малкото. В компания са перфектни, обаче опре ли до връзка... Труден характер са. Опитват са все да са отгоре, злопаметни, отмъстителни... "
ъхъ точно.
Сърдят се за най-малкото нещо, все те да са най-най, много отнесени и разсеяни. Не ме кефят като хора. 8 години с най-добрия ми приятел (везни) :Д са ми достатъчни. Връзка? Хелл но.
'Айде бе, ще резнете някое хубаво момче, с което се разбирате, 'щото е Везни, така ли? :Д
То хубаво всички тия работи за зодиите, интересни са наистина, ама никога не бих тръгнала да съдя човек спрямо това.
Не съм имала връзка със везни, но искам да имам защото ТОЙ е везни
Добре де, какъв ви е проблемът? Скучно ми е - чеша си пръстите. Много ясно, че няма да прецакам евентуална връзка само щото е огнен знак, пък аз съм земен, или щото асцедентът му не ме кефи.
Просто споделям какво ми е направило впечатление на първо четене.
То две теми на кръст има в тоя раздел, които са интересни и най-сетне съживиха мъртвилника, и вие искате една от тях да заключат.
Земята рядко харесва огъня, докато при него е обратното.
Сигурно, защото може да я изпепели...Шегувам се , разбира се, ама си е вярно!
![]()
мхм на 14 съм и имах такава връзка - 6 месецааз съм телец ии нямахме никакви проблеми но накрая си омръзнахме и ся от 2 месеца сме разделени но смятаме пак да се съберем
Пак съм изключение явно, щото аз предимно на огнено и въздушно налитам.![]()
Имала съм да, и с друг човек и постоянна връзка със себе си имам. И??
Не си мислете, че след като знаете зодията на човек го познавате изцяло и можете да го преценявате.![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
але човек не може да се определи по зодията мупросто няма начин
''Умни'' фрази от типа ''зодията не определя човека'', ако обичате, редете извън астрологичните теми!
Бахмааму! Общо взето, във всяка тема си чешем пръстите-има ли значение на каква основа е тя, т.е. какво и е заглавието?!
Намби, това винаги ме навежда на мисълта на една моя приятелка /Дева/, която беше обвързана няколко пъти с един и същ Стрелец, че по-голямо бедствие от него няма и че ни мрази зодията до дъното на душата си.![]()
Имах връзка с една Везна аз. Само хубави спомени пазя, прекрасен човек. Беше ми толкова предан и такива неща изтърпя за мен, каквито не съм си представяла, че някой би преглътнал.
Не съм се замисляла дали се е дължало на зодията му, обаче.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last