- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имали ли сте връзка с зодия везни?
аз съм се доказала където и както е необходимо
мама и тати отдавна не ме гледат
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
човек цял живот се учи![]()
И аз съм рак,ама утрепи ме,последните 4 години и половина (+) с лъв съвсем са ми избутали всички спомени за зодиите на бившитеНо от личен опит мога да кажа,че има нещо вярно в зодиите,но не на 100%.Винаги казват,че водна и огнена(може и да не е така термина,извинявам се за което) зодия не си подхождат,но аз съм на мнение,че противополжностите се привличат и може да има дълготрайни отношения между тях.Не знам дали и евентуално доколко съм ти била полезна,но...
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
И друг път сме обсъждали тази тема във форума.Ще го кажа малко по-иначе:Да,противоположности те се привличат,но не пълните такива.Може да се различавате в доста неща,но трябва и в някои,по-важни,да си приличате и нещо да ви свързва.Не знам доколко адекватно се изразих,но се надявам,че що-годе ме разбра![]()
ПС:Разбира се,не говоря под общ знаменател,винаги е имало и ще има изключения.
А връзка с близнаци или овен имали ли сте?![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Това не го знаех, искрена съм. Та, проверих де и се оказа следното:
Марс- в Козирог
5-ти дом-в Козирог
7-ми дом-... в Козирог![]()
...и продължавам да се чудя защо винаги са ме привличали тези рогати същества.
Всеки път, когато проверявам нещо, свързано с датата ми на раждане, все повече и повече се убеждавам, че има много вярно в зодиите.
Впрочем, единствената сериозна връзка, която съм имала беше.... с Козирог.
Връзка не, но сме имали взимане-даване... особено с Овен...А връзка с близнаци или овен имали ли сте?![]()
![]()
И като сте почнали с тези астрологични анализи,според вас кои са най-подходящите партньори за Рак и защо?Ако на някой му се отговаря...
1) Отклоняваш темата. Какви са тия дрънканици за география и история
2) Също не можеш да кажеш столиците.
3) Специално столиците като цяло ги знам. Бяха ми слабо място до 10-ти клас, в момента знам столиците и на страни като Норвегия, Финландия, Либия, Ирландия, Малта, както и е нормално.
4) Кух си като лейка. Как ще наричаш Левски шматка, лапе тъпо? И не, не ме интересува на колко си, ако искаш 2 пъти на годините ми бъди, но си кух. И изречението ти беше пълна глупост.
П.П. Ако се оприличаваш на тоя клоун от клипчето, мнооого жалко. Пълно лекенце е. Можел да има всяка жена. Златка го разката тогава.
АС ми е Рак... за жалост.![]()
Ракът, доколкото съм чела, а и по мои лични наблюдения, е най-странният знак в Зодиака. Често си сменя настроенията и като цяло живее в свой собствен свят, често неразбираем за околните. Също е най-грижовният, най-чувствителният, любвеобилен, нежен и пр. Женски знак и като цяло това е знакът на майчинството, на семейната топлота.
Не са артистични, срамежливи, затворени са, та би трябвало да се разбират с другите водни зодии и най-вече с Рибите. Лично мнение, разбира се... Но зодията наистина не е единственият критерий. Трябва да се вземат предвид и АС, Луна, планети, домове, всичко като цяло.![]()
Първо въобще не съм човек като този олигофрен от клипа
На втория ти въпрос ще те питам логично ли е да те питам за столиците на държавите , ако аз не ги знам?
На 4 - ти няма да ми казваш как ще си го наричам! Все пак коментара ми беше леко метафоричен и целеше съвсем друго
Въобще като не знаеш -,защо се буташ в чуждата паница?
Единствено и всичко започна с една ,която възхваляваше зодията си, а аз исках да се пошегувам с нея
Естествено ,че не мисля реално ,че Левски е шматка!
Последно редактирано от klimatronik : 10-02-2012 на 18:57
Благодаря
Марс в телец :Д no surprise here. последните ми 2 гаджета бяха телци, потенциалния на хоризонта е също телец.
edit:
5-ти дом в овен и 7-ми дом в близнаци. Тц :Д
Мечтателката, винаги има първи път...Пък и недей дърпа дявола за опашката...
![]()
^В овен и близнаци са, сега видях. Другото беше грешка.
Иначе, овните ме кефят, да. Може би защото асцедентът ми е стрелец и също се изживявам като лидер и т.н. С близнаците се разбирам, да, но са прекалено вятърничеви, за да бъда във връзка с тях.
ох, нямам представапитай блаб, тя знае.
Иначе, Марс предполагам, че означава към коя зодия съм привлечена най-много. И наистина е така. :Д
''В астрологията се смята, че Марс въздейства върху начина, по който се отнасяте към потенциален партньор и знакът и домът, в който се намира определят сексуалното ви поведение.''
Седми дом показва зодията, с която евентуално би могла да изградиш семейство, а пети-свалките, ако се не лъжа.![]()
Ооооо, с близнаци никога не бих могла да изградя дом. Тц, семейство с тях? Не, не, не.
Овен и телец - със сигурност.