.
Отговор в тема
Страница 7 от 9 ПървиПърви ... 3456789 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 215
    Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Благодарим още веднъж.Явно,за да вникне навътре в нещата,човек трябва активно да се занимава,но поне благодарение на вас научих нещо ново от обща култира.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Повече от фен Аватара на JungleJaguar
    Град
    София
    Имал съм платонична връзка не с везни,но с калкулатор !
    Беше нетрадиционно и вълнуващо !
    ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
    Mc Hammer-Too Legit To Quit
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

Busta Rhymes-What's It Gonna Be
    (4,6 милиона лв)

Missy Elliot-She's A Bitch
    (3,9 милиона лв)

САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
    И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !

Голям фен Аватара на Богиня
    Цитирай Първоначално написано от JungleJaguar Виж мнението
    Имал съм платонична връзка не с везни,но с калкулатор !
    Беше нетрадиционно и вълнуващо !

Ко казА, ко?

Русокоска, молим ти се... И аз не съм много навътре, но долу-горе ги 'фащам...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Богиня Виж мнението
    АС ми е Рак... за жалост.

Ракът, доколкото съм чела, а и по мои лични наблюдения, е най-странният знак в Зодиака. Често си сменя настроенията и като цяло живее в свой собствен свят, често неразбираем за околните. Също е най-грижовният, най-чувствителният, любвеобилен, нежен и пр. Женски знак и като цяло това е знакът на майчинството, на семейната топлота.
    )
    Честото сменяне на настроенията е характерно за близнаците
    Живеенето в свой собствен свят, неразбираем за останалите - за рибите
    Останалото, което изреди е характерно също толкова за скорпион и останалите водни зодии
    Последно редактирано от klimatronik : 10-02-2012 на 19:28

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    ох, нямам представа питай блаб, тя знае.

Иначе, Марс предполагам, че означава към коя зодия съм привлечена най-много. И наистина е така. :Д
    Марс е точно планетата на скорпиона

Мега фен Аватара на Blab
    Марс е управител на Овен;

Дриймър, http://www.astro.com/cgi/genchart.cgi
    после ми прати картата си. благодаря;

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    Марс е управител на Овен;

Дриймър, http://www.astro.com/cgi/genchart.cgi
    после ми прати картата си. благодаря;
    http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&...g7Mk5z3fMeDRPQ

Мега фен Аватара на Blab
    да, преди да открият Плутон, е така.
    аз не живея в миналото; (Венера ми е във Водолей)

//старт.бг ме респектира като източник!:Д

Климатроник, не ме пали излишно, тези неща специално за Рака съм ги чела!
    Както ти казах, АС ми е Рак и гледам да съм що-годе в такт!
    Добре знам, че Рибите живеят в свой собствен свят-имам си един типичен представител у дома. НО същото се отнася и за Рака. Има достатъчно четиво, провери! ''Останалото'' може да се отнася И ЗА другите 2 водни зодии, но е най-характерно за представителите на зодия Рак!
    Марс не е планетата на Скорпиона. Марс е планетата на Овен! /една прекрасна зодия, между впрочем/

Моя Ас е Водолей, а луната ми е във Везни..Обаче повече ме изненадва, че Марс ми е в Дева :О Имала съм само една връзка с Дева общо взето момчетата Дева не ме кефят.. 5-ти дом Близнаци, а 7-ми Лъв :д
    А какво мислите за Козирозите особено момичетата... Аз много ги харесвам целеустремени са, упорти абе много яки...И момчетата Козирог и те не са за изпускане ;д

Мега фен Аватара на Blab
    абе, то не е толкова простичко. гледаш си куспидата и 'айде. това със стихиите е първата работа. после къде са ви управителите на тези домове, какви аспекти сключват с другите тела и т.н.
    не ми се ловете за думите, като за нещо буквално. това са само посоки за изследване.

Противоположните зодии се привличат най-много...в случая везни-овен ии всичко е прекрасно

Аз пък съм на мнение, че противоположностите се привличат до определен период от време. После настъпва Третата световна...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Богиня Виж мнението
    Аз пък съм на мнение, че противоположностите се привличат до определен период от време. После настъпва Третата световна...
    точно

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Вярвате, че зодията определя някои или всички от вашите качества. Не е ли това отнемане на правото да бъдеш себе си? Вие ли сте? Или чрез вас говори зодията? Защо вярвате в нещо, което е равнозначно на отнето право на свобода? Защо близнаците са различни по характер, въпреки че са родени по едно и също време? Кое определя характера на човек?

Близнаците не са родени по едно и също време.

Град
    Over the law
    Цезарово сечение? Тази разлика от няколко минути, важна ли?
    Последно редактирано от CoNviCt : 10-02-2012 на 20:40

Не съм астролог, но доколкото съм чувала, да.

Град
    Over the law
    Другите въпроси бяха чувствително по-важни.

anonymous708973
    Guest
    Марс в Телец - забрави тая работа. Много земя, праволинейност, прагматичност, тцъ.
    5-ти в Близнаци - мъж Близнаци не ща. Много приказливи, самохвалковци са.
    7-ми в Лъв - Не познавам мъж от тая зодия.

ЗАЩО няма везни? НИКЪДЕ. Нито по домовете, нито по планети, омг :Д
    Глупава работа е тая астрология :Д

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от CoNviCt Виж мнението
    Вярвате, че зодията определя някои или всички от вашите качества. Не е ли това отнемане на правото да бъдеш себе си? Вие ли сте? Или чрез вас говори зодията? Защо вярвате в нещо, което е равнозначно на отнето право на свобода? Защо близнаците са различни по характер, въпреки че са родени по едно и също време? Кое определя характера на човек?
    Колкото по-слаб е човек, толкова повече би влизал в рамките на зодията си(ако изобщо е вярно това). Ако е силна личност, би се развивал, променял, толерирал други характери(независимо каква зодия са те) и така от зодията му ще остане само името и. Въобще от всички психологически и душевни въпроси и теми, зодиите са най-скучни и маловажни, не знам защо хората толкова говорят за тях, сигурно е като развлечение.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

А, вярно, бе! Да отговарям ли? Ние с теб диалог си водим, ама кво да се прави...

Вярвате, че зодията определя някои или всички от вашите качества. Не е ли това отнемане на правото да бъдеш себе си?
    Определя някои от типичните за мен черти на характера. Не мога да съм напълно уверена в това, но го вярвам. Нали все пак трябва да вярвам в нещо, та после да има с кво да си почеша я език, я пръсти...
    Вие ли сте? Аз съм, разбира се... кой да е?!
    Или чрез вас говори зодията? Тъждество. Аз говоря чрез нея.=Тя говори чрез мен.
    И другаде съм писала-не вярвам в хороскопите на Алена, на Сульо, на Пульо и на не-знам-си още кой. Вярвам в характеристики и четивото, изписано като резюме /по някакъв начин, така да речем/ за всяка зодия. Ако се загледа, всеки може да открие малко или много в написаното.

Другият въпрос ме оставя безмълвна... Пардон!

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от CoNviCt Виж мнението
    Вярвате, че зодията определя някои или всички от вашите качества. Не е ли това отнемане на правото да бъдеш себе си? Вие ли сте? Или чрез вас говори зодията? Защо вярвате в нещо, което е равнозначно на отнето право на свобода?
    какво е "свобода"? отново някаква условност, утопия, както искаш го наречи;
    свободна ли съм аз да се родя, когато искам, където искам, при когото искам? свободна ли съм да вървя, където искам, или има и други, съществуващи наоколо? свободна ли съм да не ме блъсне кола, баща ми да не напусне майка ми, дядо ми да не умре, да не ме наядат кучета, да не ме ограбят, изнасилят, да не ме удари гръм, да срещна човек, когото да обичам, и той да ме обича и всичко да е такова, каквото го искам. свободна ли съм да съм свободна? свободна ли съм да искам? свободна съм да строя сама илюзиите си, мечтите си, представите си за света, после ВЪНШНИ сили/проявления да ги разрушават, менят, задраскват. свободна съм да вярвам, свободна съм и да не вярвам, свободна съм да виждам, както и да отмествам поглед и да си затварям очите. свободна съм що се отнася до моите собствени творения (материални или не), всичко останало, засягащо хора, предмети, изобщо природа, не зависи от мен. т.е. ме ограничава, репресира ме, влияе и ме контролира. отвратително е, но е факт. и да, космосът е космос, точно защото всичко е взаимосвързано. не сме малки вселени, не сме и всеки за себе си. друго е. не искам да го наричам. бъди свободен! доколкото ти го позволява светът.

Мега фен Аватара на Blab
    а Пантерата я моля да не чете избирателно. вярно близнаците сте по бързата процедура, отгоре-отгоре, ама не се прави така. поне не винаги. за сериозните неща трябват сериозни хора и търпение. казах, че не се гледа кой знак е на върха на дадения дом, виж планетата, къде е, в кой дом. това е САМО НАЧАЛОТО.
    разглеждах си картата в продължение на месец(и), преди да я разчета. на парче нещата са до 1 време;

БЛАБ...

Каква зодия си ти, душицо? Мен, щото Близнаците ме кефят. Все пак срещу мен стоят...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си