- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имали ли сте връзка с зодия везни?
каквато и да съм, първо съм разумен човек.
вид род семейство разред клас тип царство, нали така?
добре поне, че не разбирам от всичко...
//многоточието ми е толкова любимо...
... :Д
Първо мислех да ти пиша ''аман от всезнайковци'', но добре, че не съм го направила.
...
намасте:Д
Блаб(че), много искам да ми разчетеш картата. Мъчих се сама, но се опетлах по-успешно и от котка в конци за гоблен.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
приемам лични и съм в скайп още няколко минути;
АйДе бре , защото аз пък друго съм чел
И че най-загадъчната зодия не е била рак ,а скорпион го пише на всякъде
че скорпион най-големите любовчии и държали на дамът и семейството много - пак за моята зодия го пише
вЪобще започвам да си мисля ,че всичко е една илюзия с тез зодии
Последно редактирано от klimatronik : 10-03-2012 на 03:54
Ъхъ.
Това за близнаците винаги ми е било интересно. Аз и брат ми сме родени с цезарово сечение, 'щото той не е дишал и е било спешничко, и имаме 1 минута разлика. Различни сме в много отношения.
Баща ми и леля ми също са близнаци. Те имат 15 минути разлика. Не съм ги наблюдавала много, че да споделя дали си приличат, но от това, което съм видяла и те не са баш еднакви.
Интересно ми е.
Колкото до последния въпрос. Вярвам, че това което определя характера на един човек е средата в която е израснал, хората с които е израснал, изкуството, което е чел/видял/чул и опитът (всички решения, които е взел, и всички неща през които е минал).
Не казАхте какво мислите за Козирозите в специалност момичетата :Д
Eдинственото козирог-момиче, с което съм имала вземане-даване е бившата ми шефка. Но я познавам доста добре.
Педанти до мозъка на костите си, всичко при тях е подредено, номерирано, прошнуровано и картотекирано в различен цвят, за по-добра ориентацияМогат да са много верни, изключително работохолици, способни са да бачкат за чест и слава дет се вика или от сбъркано чувство за дълг. Но обидят ли ти се, прощават много трудно. Иначе са любезни, възпитани и могат много да си траят. Обаче избухнат ли веднъж... по-добре да си по-далеч от тях. Прилича на Чернобилска катастрофа
![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Климатроник, нормално е всеки да харесва своята си зодия, но ти прекаляваш! Никой нищо
не ти е казал-прави си го, ама не тук. Поне не докато не се пообразоваш на темата.
Ако сам не можеш да си намериш четиво, пиши ми на ЛС и ще ти пусна някой и друг линк.
Аз пък съм чела, че Стрелците сме най-богатите/красивите/умните/сексапилните/сексуалните и пр. Да, ама не!
Малко по-сериозно: Скорпион са най-сексуалният знак, така е, НО барабар със Стрелците.Това какво означава?
/Бааахмааму! Горките останали 10 знака. Представяш ли си какъв скучен полов живот ще да водят... О, боже!/
Има, само че, една разлика: Скорпионът държи на половинката си, не ги смяна често, докато при Стрелец не е така, колкото и да не ми се иска и в това отношение шапка му свалям на Скорпиона.![]()
брррр къде хваля зодията сиии???
Чел съм най-различни статии и текстове
Не съм спец, но явно наистина се повтарят характеристики !
Мразя си зодията, колко пъти да казвам
не е сексапилна , а забила
На кой автор може да вярваш ?
Има най-различни -както и съвсем лъжливи писания , така и истинни
Но това за живеенето в свой собствен свят е характерно най-вече за рибите
а близнаците са като два различни човека- менят си настроението
Последно редактирано от klimatronik : 10-03-2012 на 11:11
скорпи ;d аз съм ловеца777 ,но ме банна една котка![]()
ЗВЕЗДИТЕ МИ ГО ГОВОРЯТ, БАТЕ !![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Като чуя изказване от такъв тип и ме напушва на смях.
Т'ва със зодиите, според мен, са такива глупости, че просто няма на къде.
Човек не е еди какъв си, щото е нек'ва зодия. Той е еди какъв си, щото просто си е такъв.
Мое мнение![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Да,и той отиде в банановата плантацияЕ,то зависи от хората.И аз докато не се поотпусна пред някого съм по-мълчалива,но като се стопи напрежението е друго нещо
![]()
ПС: IseeDEADbodies и аз съм на това мнение като цяло,но в някаква степен има и нещо вярно в зодиите.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!