.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 215

Hybrid View

Аз съм скорпион (водна зодия), не съм имала връзка с везни, но пък през целия си кратък живот съм имала вземане-даване с тях. Майка ми и две мои приятелки са везни. Разбирам се с тях (но аз като цяло се разбирам с всички), но определено не бих казала, че са невероятни хора. Могат да бъдат доста изнервящи понякога, но и добри страни си имат, разбира се.
    А иначе принципно водните зодии (рак, скорпион, риби) се води, че най-много се разбират със земните (телец, дева, козирог), а огнените (лъв, стрелец, овен) с въздушните (близнаци, водолей, везни). Аз не бих казала, че със земни се разбирам най-добре, най-близките ми хора са огнени и те са ми най-интересни, после са въздушните и накрая чак земните.
    Мнението ми за овните - и от двата пола са ми супер интересни, може би защото са големи инати и са много проклети.
    А за скорпиони какво мислите?
    Последно редактирано от dandelion24 : 10-01-2012 на 20:23

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от dandelion24 Виж мнението
    А иначе принципно водните зодии (рак, скорпион, риби) се води, че най-много се разбират със земните (телец, дева, козирог)
    ШЕГУВАШ ЛИ СЕ

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от dandelion24 Виж мнението
    Аз съм скорпион (водна зодия), не съм имала връзка с везни, но пък през целия си кратък живот съм имала вземане-даване с тях. Майка ми и две мои приятелки са везни. Разбирам се с тях (но аз като цяло се разбирам с всички), но определено не бих казала, че са невероятни хора. Могат да бъдат доста изнервящи понякога, но и добри страни си имат, разбира се.
    А иначе принципно водните зодии (рак, скорпион, риби) се води, че най-много се разбират със земните (телец, дева, козирог), а огнените (лъв, стрелец, овен) с въздушните (близнаци, водолей, везни). Аз не бих казала, че със земни се разбирам най-добре, най-близките ми хора са огнени и те са ми най-интересни, после са въздушните и накрая чак земните.
    Мнението ми за овните - и от двата пола са ми супер интересни, може би защото са големи инати и са много проклети.
    А за скорпиони какво мислите?
    объркАл си се нещо.
    Въздушните знаци най-много общуваме и се разбираме с други въздушни знаци, трябва да се пазим. :д
    Малко като с идеята на Хитлер за нация от чистокръвни германци

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си