.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 83
    Мега фен
    Град
    <3
    ВЪХ, тая логика, големи сте логисти/логистични/логищайн/логистиковидни/логимени/нанана :3

Абе, къде е Логиката, бе?! ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Голям фен
    Усети ли каква глупост издрънка!?Не се заяждам,Щрудел ,но тва ме разсмя като за псоледно.Между логика,логисти и логистични приликата е нулева и означават съвсем различни неща едно то друго и именно за това е недупостимо да се използват за нещото,което ти конкретизира с тях!

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от BloodyMeri Виж мнението
    но тва ме разсмя като за псоледно
    и мен

Съвет: Не приемай всичко не сериозно, сериозненщайнен/сериозновистично/сериозновата душко.
    4XCOKИ

Голям фен
    Аз не го и правя,но просто съм се замисляла ако го направя ,защо ще го направя и какво ще постигна.Това са неща,които имат своя смисъл и смислово значение за неща,които иначе придобили друг смисъл биха изглеждали може би и ралично - като "драсни пални клечица",примерно!

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Баницо, калпав трол си била винаги и такъв ще си останеш (wasntme).
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies Виж мнението
    Тук ще се възпозлвам от съвета на Щрудела,тутманик такъв

Голям фен Аватара на Psyko Nuts
    Тук ще се възпозлвам от съвета на Щрудела,тутманик такъв
    Абе не знам кой е тутманика...

Голям фен
    Ясно два ника.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies Виж мнението
    Добре, ще те послушам и ще си срежа вените от мъка. ^_
    4XCOKИ

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Добре, ще те послушам и ще си срежа вените от мъка. ^_
    Тва беше за мене не си ги режи.Не си заслужава заради некъв дето се прави на Дон Корлеоне по снимките!

Град
    Бургадидас !
    Давай, режи ^_^ xDD Все пак не е нужно да го приемаш лично. Просто изказвах мнение =]

Блъди Мери - ако говорех на теб, щях да ти кажа И не знаех, че се правя на Дон Корлеоне, къде т'ва ? Мерси все пак, поласкан съм ^^
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Голям фен
    Аааа извинявай!Ама то е така ,когато се води диалог в писмен вид между повече от 2 -ма участници в него.Иначе си запазвам частта от мнението с Дон Корлеоне - последната ти снимка!!!

Град
    Бургадидас !
    И коя е тя ?

Фен Аватара на YourFavouriteDrug
    Град
    Бургас :)
    Цитирай Първоначално написано от IncendiaSanctus Виж мнението
    Толкова ти е изкривена ценностната система, че няма накъде повече... Значи би спала с някого, с когото не ходиш, ама не би му направила свирка ? Значи "тя е една, дето си отваря краката..." е по-добре, така ли ? ...
    Смятай какви работи - хората имат проблем с ценностната ми система, защото не искам да духам на непознати нали като го направя с него и на мен ще ми е кеф и ще съм си задоволила нуждите? От друга страна за какъв чеп да доставям удоволствие на някого, за когото не ми дреме или дори и да ми дреме, нямам някакви по-специални чувства към него?
    I'm yours.

Голям фен Аватара на magita
    Много сте зле бе... за кво прекъснахте Щрудела и Блоод... започна да ми става забавно.;д

Т'ва "поредната която ми духа" според мен ще е "поредната която ЩЕ ми духа" в бъдеще време, защото намеренията на момчето са само сексуални.
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Повече от фен Аватара на KokoDjambo
    Bloody meri ,направиха ми впечатление мненията ти и се чудих защо са такива.Обаче попаднах на това :
    Последната беше "Идентичност и интерпретация" от доц.Запрян Козлуджов
    В момента чета пак една негова "Херменевтичният подход-основания и изпитания "
    Не знам какво учиш обаче тия книги не знам...вече си обясних някои неща за теб.А честно да ти кажа мислех,че си друсана като пишеш тук.Иначе изразявай се по лаконично ,не развивай такива теории неразбираеми за повечето..
    Вива канари...!!

Голям фен Аватара на Psyko Nuts
    Цитирай Първоначално написано от KokoDjambo Виж мнението
    Bloody meri ,направиха ми впечатление мненията ти и се чудих защо са такива.Обаче попаднах на това :

Не знам какво учиш обаче тия книги не знам...вече си обясних някои неща за теб.А честно да ти кажа мислех,че си друсана като пишеш тук.Иначе изразявай се по лаконично ,не развивай такива теории неразбираеми за повечето..
    +1

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от KokoDjambo Виж мнението

А кво им е на книгите бе?Кефят ме ,любопитни са.А кво уча засилено руски и между другото старобългарски.Пък за друсането не е мой тип , но не отричам ,че пиша доста често пийнала!Доволни?

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Ако ходят от известно време-да,но ако му д*ха още от 1-вият път.. предполагам момчето ще си има на ум това,онова.

Супер фен Аватара на djipsito
    Докато ви четях мненията, забравих ква беше темата...

И все си мислех, че докато духаш на момчето, с което си отскоро, последното, което си мисли е "Поредната, която ми духа"... така де, не разбирам колко дебилен трябва да е... и колко некадърна трябва да е тая свирка, че да му минават такива мисли...
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Е*ах мама му за кво вечено трябва да съм ви в устите. Или няма как иначе да си изливате простотиите ( визирам най вече Foxa или нещо от тоя род беше ника ).
    Драга му щрудел ако искам и на 1 сед от връзката си ще се сгодя, ако искам и след 5 години ще се оженя. Това си е моя работа и ТЕБ не те касае !

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от fenkaaa Виж мнението
    Ако ходят от известно време-да,но ако му д*ха още от 1-вият път.. предполагам момчето ще си има на ум това,онова.
    Ако умее да духа хубаво, в акъла ми няма да е нищо друго, освен удоволствието.

Ама обсъждайте си тук де, кво ли разбирам аз от добри свирки и мъжки мисли.
    Welcome to the Jungle...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Е*ах мама му за кво вечено трябва да съм ви в устите. Или няма как иначе да си изливате простотиите ( визирам най вече Foxa или нещо от тоя род беше ника ).
    Драга му щрудел ако искам и на 1 сед от връзката си ще се сгодя, ако искам и след 5 години ще се оженя. Това си е моя работа и ТЕБ не те касае !
    Да бе то тва си е твое решение ама ти се пукна да парадираш с това,че си сгодена.А дали си сгодена само ти си знаеш,че и пръстена може да е наобратно да изглежда като халка ,пък и едва ли го носиш вече.Ставаш смешна!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    На всяка крачка (по-скоро във всяка тема) путешки скандали...
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Много си зависи от момчето.
    Аз не виждам лошо тя да го задоволява по този начин, все пак са заедно. Не виждам какъв е проблема. Проблем ще е, най - вече за момичето, ако момчето е заради бройката с нея. Тогава е възможно да се промени мнение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си