- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- След свирка ?
ВЪХ, тая логика, големи сте логисти/логистични/логищайн/логистиковидни/логимени/нанана :3
Абе, къде е Логиката, бе?! ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Усети ли каква глупост издрънка!?Не се заяждам,Щрудел ,но тва ме разсмя като за псоледно.Между логика,логисти и логистични приликата е нулева и означават съвсем различни неща едно то друго и именно за това е недупостимо да се използват за нещото,което ти конкретизира с тях!
4XCOKИ
Аз не го и правя,но просто съм се замисляла ако го направя ,защо ще го направя и какво ще постигна.Това са неща,които имат своя смисъл и смислово значение за неща,които иначе придобили друг смисъл биха изглеждали може би и ралично - като "драсни пални клечица",примерно!
Баницо, калпав трол си била винаги и такъв ще си останеш (wasntme).
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Ясно два ника.
4XCOKИ
Давай, режи ^_^ xDD Все пак не е нужно да го приемаш лично. Просто изказвах мнение =]
Блъди Мери - ако говорех на теб, щях да ти кажаИ не знаех, че се правя на Дон Корлеоне, къде т'ва ? Мерси все пак, поласкан съм ^^
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Аааа извинявай!Ама то е така ,когато се води диалог в писмен вид между повече от 2 -ма участници в него.Иначе си запазвам частта от мнението с Дон Корлеоне - последната ти снимка!!!
И коя е тя ?
Смятай какви работи - хората имат проблем с ценностната ми система, защото не искам да духам на непознатинали като го направя с него и на мен ще ми е кеф и ще съм си задоволила нуждите? От друга страна за какъв чеп да доставям удоволствие на някого, за когото не ми дреме или дори и да ми дреме, нямам някакви по-специални чувства към него?
I'm yours.
Много сте зле бе... за кво прекъснахте Щрудела и Блоод... започна да ми става забавно.;д
Т'ва "поредната която ми духа" според мен ще е "поредната която ЩЕ ми духа" в бъдеще време, защото намеренията на момчето са само сексуални.
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Bloody meri ,направиха ми впечатление мненията ти и се чудих защо са такива.Обаче попаднах на това :
Не знам какво учиш обаче тия книги не знам...вече си обясних някои неща за теб.А честно да ти кажа мислех,че си друсана като пишеш тук.Иначе изразявай се по лаконично ,не развивай такива теории неразбираеми за повечето..![]()
Вива канари...!!
Докато ви четях мненията, забравих ква беше темата...
И все си мислех, че докато духаш на момчето, с което си отскоро, последното, което си мисли е "Поредната, която ми духа"... така де, не разбирам колко дебилен трябва да е... и колко некадърна трябва да е тая свирка, че да му минават такива мисли...
Първоначално написано от antifashionshit
Е*ах мама му за кво вечено трябва да съм ви в устите. Или няма как иначе да си изливате простотиите ( визирам най вече Foxa или нещо от тоя род беше ника ).
Драга му щрудел ако искам и на 1 сед от връзката си ще се сгодя, ако искам и след 5 години ще се оженя. Това си е моя работа и ТЕБ не те касае !
На всяка крачка (по-скоро във всяка тема) путешки скандали...
Welcome to the Jungle...
Много си зависи от момчето.
Аз не виждам лошо тя да го задоволява по този начин, все пак са заедно. Не виждам какъв е проблема. Проблем ще е, най - вече за момичето, ако момчето е заради бройката с нея. Тогава е възможно да се промени мнение.