.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 83

Hybrid View

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Visokomeren Виж мнението
    DragonLady, имал съм връзка в която нещата се случиха толкова бързо, че никога не съм предполагам, че това ще е една от най-сериозните ми връзки. Всичко си е до хората и определянето на това кога ще се направи дадена стъпка е много грешно относно това дали някой е сериозен или не.

Има моменти в които двамата се гледат и не знаят на кой свят за, защото са луди един по друг, а се оказва, че се познават от 1 ден да речем. Има такива случки и аз съм имал такава и го казвам от опит.

Разбира се преди всичко трябва да опознаеш човека, да свикнеш с него, да разбереш какви възгледи има за живота, какво би искал с теб и т.н,, за да престъпите в по-нататъчни стадии от евентуална връзка, секс и т.н.,

Разбирам за какво привличане и бързо развиване на нещата говориш, защото и в настоящата ми връзка всичко се случи бързо и на екс, доста рано се задълбочиха нещата и дори се стигна до годеж. Но си бях каза на мъж, които не обичам свирка не правя. Не си наруших принципа, и му нпаравих свирка чак когато го обикнах. Но все пак всичко си опира до човека.

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Но си бях каза на мъж, които не обичам свирка не правя. Не си наруших принципа, и му нпаравих свирка чак когато го обикнах.

Ох...Човек. Хахахахаха!

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Разбирам за какво привличане и бързо развиване на нещата говориш, защото и в настоящата ми връзка всичко се случи бързо и на екс, доста рано се задълбочиха нещата и дори се стигна до годеж. Но си бях каза на мъж, които не обичам свирка не правя. Не си наруших принципа, и му нпаравих свирка чак когато го обикнах. Но все пак всичко си опира до човека.
    въХ
    кога го обикна? На втората, или третата седмица? А преди това колко пъти той те ядоса, или ти него, кога забеляза какво те дразни в него и как разбираш, че обичаш някой? И за какъв чеП се сгодяваш, като мислиш да се жениш 'след хиляди годиинии сън' (http://www.youtube.com/watch?v=8hmJqLUjUSs)? Защо не се ожените толкоЗ бързо, колкото и бързо сте се обикнали и са ви се развили нещата>? Ти на 200% ли си сигурна, че искаш да остарееш с тоя човек?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си