- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- След свирка ?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
4XCOKИ
Тва са чисти глупости,че ако си я изчукал в задника те гледа по друг начин.Може би причината се корени другаде ,защото за някои момичета е унизтелно да ги оправят отзад - унижението според тях идва от пренебрагването на органа дето според тях е предназначен за секс.Та е възможно да те гледат по друг начин ама с поглед изразяващ някакво презрение един вид.Но най-често такива момчиета не пускат отзад та може би си внушаваш или пък ако наистина те гледа може да иска пак отзад.То е така и със свирката ,че даже имам френдка дето казва за свирката "бе мани тва е, долно"На въпроса що е долно - не може да лапа нещо от което се уринира.
Що пък да е мъка?!Всеки си има мнение и с кое трябва да сме длъжни да ви праим свирки?Както вие не сте длъжни да ни праите шпакли или ако все пак някои се намери да лиже то лиже от няма как за да отбие номера,щото вие сте адски гнусливите.Ама ся в хор ще ревнете ,че вие лижете и ви е супер яко ,че все едно лижете сладолед ама все пак като лъжете лъжете вас си.Пък и аз не съм примряла или някоя друга да ни правите шпакли и най малко ни интересува ,щото се виджа коя е комплексарката част - тъй наречения силен пол дето се жалва ,че еди коя си не му лапала и тука почва да се говори мъка мъка като се вадят някакви заключения извършени по неортодоксални методи ,целащи единсвтено и само да величат мъжкото съсловие.
Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 09-29-2012 на 21:56
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
BloodyMeri, руса ли си? (не се заяждам, не мога да изразя с други думи емоцията от прочетеното :3)
Абе ти май много лесно се засягаш и почваш да навлизаш в някакви дълбоки неща, за които изобщо не става дума.
Колкото до коментара на DarkTemplar, не мисля, че го каза с цел, че някой е длъжен да прави нещо, а по-скоро, че е абсурдно/комично, че някои хора се гнусят от такива неща и то поради супер тъпи причини, а ти се вкара в някакъв филм човече.. мх мх
Последно редактирано от ShtrudeL : 09-29-2012 на 21:58
4XCOKИ
Ъхъ ти сигурно си некъв гуро на тема анален секс.Ма що ли в няколко теми беше писал ,че не си правил и не те кефил или нещо от сорта ,а ся ми се праиш на вундеркинд тука.Пък като не ми искам мнението ,което явно за теб е некомпетнено не го чети,ма катоо гледам си го изчел.А да сигурно теб са те таковали отзад и знаеш кво е ,щом момичетата не знаят кво е.
ама ти тая вечер яко си се наострила![]()
Френдката ти хич не е наясно с нещата. Като се влюби/обвърже сериозно/омъжи, не само ще свири, ами и ще гълта и то с голям кеф и хич няма да й пука пикал ли е, не е ли. Тъй че да не се обяснява кое било гнусно, долно и т.н., щото женското мнение е най-непостоянното нещо на света. Аман от детски работи.
Welcome to the Jungle...
4XCOKИ
ми не да се хваля ама да гуро на тема анален секс съм.
И мен не са ме таковали отзаде, но мога да преценя кога един човек изпитва удоволсвтие и кога не.
И да вече ще гледам да не чета мненията ти, просто твоето се падна под моето и реших, че може би е адресирано към мен и затуй го прочетох..
И къде съм твърдял, че аналния секс не ме кефи ми е мн мн интерсено
п.п ако продължиш с този тон имай си предвид, че и аз ще сменя моя
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
То стая логика някоя даже може да почне да харесва скат и писнг щото била луда по някъв си мъж.Ма то няма да се учуда да има такива ,пък и като чета за кво иде рече тук в ума ми изплува една народна мъдрост ,която сега ще ви цитирам: "ИМА ЛИ БУДАЛИ РАБОТАТА ЩЕ ВЪРВИ!"
А Щрудел не съм руса колкото и да ти се иска.А дали се засягам или просто мие странно ,че ти дето се правиш на неква ителектуална не се засягаш ,а в други теми го правиш.То тва не е много хубаво ,защото по тоя начин "олекваш" и не е добре за теб като цяло да си така и в живота .Ама няма да ти давам съвети,щото пак ще кажеш ,че се заяждам пък то не е така ,щото ся просто си говорим ,а тук двама трима вундеркинда се праят на оборотни,защото не знаят кво искат
Ми да, има и такива, които почват да харесват скат и писинг. Кой каквото го влече.![]()
Защо мислиш има толкова аматьорски клипове в нета с подобни дейности?![]()
Welcome to the Jungle...
КО речИ!? Слънце, много ми е трудно да те разбера понякога. За какво трябваше да се засегна тук? Т.е. трябваше ли? И на каква викаш се правя? И ох, ох, заради какво олеквам? ЧеСно, дай пак и по-разбрано.
И какво ще рече 'защото не знаят кво искат'? То тук никой не твърди, че иска изобщо нещо. Какви са теЗ работи, които говориш, колкото да си правиш вятър на устата?
И ако съм луда по някой мъж (не си го представям, I mean.. да съм луда/вманиачена по някой... това е самозабрава, но да кажем, че съм силно привлечена от някой..), защо да не заобичам нещо, което преди не съм обичала да кажем, каквото и да е то? Щом ме привлича толкова много с нещо, значи може да ме 'накара' неволно да поискам да направя нещо, което преди не съм одобрявала например.
4XCOKИ
По тая логика ,че не може да си навържеш предишните мнения със сегашните не е добре ,или го рпавиш умишлено ,но като цяло не е добре,защото ти се опитваш да бъдеш разбрана и успяваш,но в повечето случаи това е просто параван зад който криеш някои неща за своята особа.
4XCOKИ
Аз нищо не навързвам,просто обобщавам,слънце.Само ,че лошото ,че могат да се направят няколко обобщения,което едва ли е много добре,но красноречиво говори за някои неща .
Ко речи ? Ъъъ каква ти е логиката ? Нещо не схващам. По твоята "логика" когато лижа някое момиче тя би следвало да си мисли "поредния който ме лиже". Нищо че ходим от х време Оо . Не ти зацепвам "логиката", ама грам !
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Ебем ти и логиката !![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"