.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 83

Hybrid View

Повече от фен Аватара на KokoDjambo
    Bloody meri ,направиха ми впечатление мненията ти и се чудих защо са такива.Обаче попаднах на това :
    Цитирай Първоначално написано от BloodyMeri Виж мнението
    Последната беше "Идентичност и интерпретация" от доц.Запрян Козлуджов
    В момента чета пак една негова "Херменевтичният подход-основания и изпитания "
    Не знам какво учиш обаче тия книги не знам...вече си обясних някои неща за теб.А честно да ти кажа мислех,че си друсана като пишеш тук.Иначе изразявай се по лаконично ,не развивай такива теории неразбираеми за повечето..
    Вива канари...!!

Голям фен Аватара на Psyko Nuts
    Цитирай Първоначално написано от KokoDjambo Виж мнението
    Bloody meri ,направиха ми впечатление мненията ти и се чудих защо са такива.Обаче попаднах на това :

Не знам какво учиш обаче тия книги не знам...вече си обясних някои неща за теб.А честно да ти кажа мислех,че си друсана като пишеш тук.Иначе изразявай се по лаконично ,не развивай такива теории неразбираеми за повечето..
    +1

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от KokoDjambo Виж мнението

А кво им е на книгите бе?Кефят ме ,любопитни са.А кво уча засилено руски и между другото старобългарски.Пък за друсането не е мой тип , но не отричам ,че пиша доста често пийнала!Доволни?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си