- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- My story...
Оh, how fuckin' naive. Все едно да застанеш пред един канибал, да му се опечеш на шиша, но при условие, че не те изяде после. Лоооол.Казах й ,че съм готов да променя всичко в себе си,което тя не харесва при едно условие.Да не се възползва от това и да ми се качи на главата както се казва.
А ето тук
си можел да проявиш характер, като пропуснеш последното изречение, че ще продължаваш да опитваш. Просто защото тази мръхла така или иначе не го заслужава. Откъде накъде тези претенции? Напълно си прав, че всеки друг би й бил шута, защото тя не е най-важната на света и той не се върти около нея.- Зарязвам приятелите си заради теб,пестя парите си заради теб,лишавам се от всичко...заради теб.Какво искаш от мен мамка му ?!
- Да се държиш с мен като с принцеса...Онемях..
-А какво означава това ? Да не излизам с приятелите си за да мога да го правя с теб? Да не гледам филми и играя игри за да можем през цялото време да си пишем? Да се лишавам от всичко за да давам всичко на теб?
- Да.
Аз - Осъзнаваш ли ,че след тези думи над 85% от момчетата ще ти бият меко казано шута? Но аз не съм от тях,аз ще продължа да се опитвам !
Тя - Как може да ми кажеш нещо такова? ...Разсърди ми се
А що се отнася до това "аз ще продължавам да опитвам".. Чакай, като рицар ли се почувства? Защото това е просто тъпо. Да се опитваш за някаква мръхла. Първо, че е мръхла. Второ, че подобни опити са напълно безсмислени, защото претенциите на подобни мръхли никога не могат да бъдат задоволени. И по-важното - не трябва. Това ти се обясни в другите постове. Напълно съм съгласна с fenastz и с тези, които те посъветваха никога повече да не говориш с нея и да не я търсиш. Тегли й майните и й кажи (по варненски): "Аз на теб няма да ти правя евалАта!"
Сериозно, не се занимавай с тази "Вики".
Иии, коя зодия си?:д
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride