Отиди до огледалото. Виж се хубаво. Изгърми си един шамар. Върни се. Отиди пак.
Тук ли си?
Лошо е когато обичаш момиче до такава степен че тя да ти стане по-важна от теб. Е, няма да е толкова лошо ако момичето го заслужава, естествено, но и тук не е така.
Ти си виновен че още имаш проблем, не излизай с клишетата за живота, ако беше малко егоист и мъж на място досега щеше да си я забравил. А през колко момичета трябва да минеш за да си 'излекуваш раните'? А тия момичета заслужават ли да си градят празни надежди с теб? Заслужава ли някой да бъде постоянно сравняван с някаква си изкуствено хиперболизирана личност, и следователно да бъде отблъснат? Боклук. Справи се със сегашните си проблеми преди да скачаш във връзки, никой не е длъжен да страда заради теб. Разбери какво искаш, от Вероника, защото в момента не знаеш, и за да не съм празнословен ще се подкрепя с цитат.

Искам я...Искам живота ми да мине с нея.Но нямам смелостa...може би нямам и желанието...нямам волята да го направя.Не мога да се докажа пред родителите й и по-важно пред нея.Може би нещото което ми пречи най-много е спомените.Спомените от всичките заплахи,разделяния,лъжи и прочие...Предпазливостта създадена в мен.Загубеното доверие към нея...Искам я.
sexa_na_kompleksa - Не си представям бъдещето с нея,не искам и да го правя.Като изключим караниците и тъпкането.В останалото време всичко ми е харесвало супер много.Затова и може би сега сравнявам останалите целувки и прочие с нейните.Нали всеки човек е различен и го прави по различен начин Може би все случвам на някви "сакати" момичета след нея...
Реши ли най-накрая какво искаш? Забрави я, не е по-важна от теб. Пий, блъскай, реви, псувай, каквото искаш прави, но според мен колкото по-бързо я забравиш толкова по-добре, за тебе, най-малко.