Не съм чела коментарите на другите потребители, затова може да се препокривам с нечие друго мнение или пък да кажа същите неща, но ето какво мисля. Има два вида любов- първата е унищожаваща и изпепеляваща. Тя те променя и те кара да се чувстваш разбит и самотен, но това което те кара да се връщаш отново и отново при този човек, това е страста и глупостта.Това е усещането да мразиш и обичаш някого едновременно. Втория вид любов е много по-различна. Тя те кара да даваш най-доброто от себе си, за човека до теб, кара те да видиш само хубавите неща във всяко нещо, но също така да видиш, че човека срещу теб ти дава същото.Нежността и топлината от този вид обич, те храни. И докато четях написаното от теб, разбрах че твоите чувства със сигурност не са били от вторите. И това, което ме подразни е човешкия егоизъм. Не искам да се изказвам прибързано, но начина по които си я описал, ме кара да я виждам в не много добра светлина. Ако някой те обича, НИКОГА няма да те кара да изпитваш това, което тя те е накарала. Разбираш ли, все едно тя е малко дете, което иска някой да я дундурка, да си играе с нея, когато пожелае, но в същото време да не дава много,много в замяна. Не можеш да изпиташ, същите неща с момичетата до теб, защото не си сложил точката. Спри да ги сравняваш всеки път с нея. Сигурноса съм, че понякога си мислиш, че когато си навън с някоя нова приятелка си казваш на ум "Вероника щеше да каже..." . Намери момиче, което ще ти даде това, което ти си и дал навремето. И ще бъдеш щастлив .