- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Umm.. странен проблем.
'драсти. Абе, имам нещо като 'проблем', не мога да си го обясня, та реших да пиша тука. Значи, тонколоните ми (2 на брой + събуфер) когато не съм пуснал нещо, от време на време издават нещо като "бвуум" "вуум" сещате ли се? Та се чудя, от к'во може да е т'ва нещо? Не е често, но го има, и ме нерви, кабелите бяха заплетени, оправих ги. Като махна буксата от компютъра и като я докосна с пръст бръмчи постоянно (никва идея нямам защо, за това питам), като я докосна до пода (който е паркет/дървен) пак бръмчи, и тъй като нямам абсолютно никаква идея от к'во може да е, питам вас. Т'ва не е някъв проблем нали? Да има нещо общо със засемяване? Лол, ок, спирам да се излагам, аиде казвайте! Мерси.
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
може да е просто изкривяващ(distortion) ефект от пренатоварване, в такъв случай ще трябва да намалиш входният сигнал от компютъра до оптимум, а също и ако са вдигнати басите и други честоти от някакъв еквалайзер (да ги смъкнеш и тях), това че колоните бръмчат когато жака се опре в някаква повърхност е съвсем нормално, обикновено при всички усилватели го има този ефект
Последно редактирано от npp : 09-29-2012 на 16:24