- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Поредната тема,
която ми е болна.
![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
устата ви не мирише на кенеф, вие самия не воните на кенеф, мразя в автобус до мен да седне пушач, вони от км на лайна
n00bs
Ти да си пушил 20 години Арда без филтър, пък ела да ти кажа.
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
4XCOKИ
АХАХАХАХА! И мен к'во ме боли к*ра, че на тебе ти е гадно когато някой пуши до тебе? И без т'ва си много яко социална що не си седиш дома и никой да не ти пуши на хубавата главица.
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
4XCOKИ
Толкова си оригинална, че ми иде да си прережа вените с лъжица! (макар че дори тая простотия е по оригинална от цялото ти същество, даже едно бебе дето не може да говори е по оригинално от теб) Понякога си мисля, че си толкова социално затъпяла, че не можеш да пуснеш една нормална шега... тъжничко а? Пуснала си тема казвам си мнението. И са ми много смешни такива човеченца като тебе сега пусни тема да не се друсаме и да не пием и всички ще спрем, защото Кралица Щрудел ни е казала! Великолепна си! Аре със здраве.
Пръски мозък се сивеят
т'ва ще го пратя на майка ми
но се съмнявам да има ефект
А-ХА-ХА-ХА добре че каза, тъкмо взех да си мисля нещо друго от сорта на това, че не коментираш темата и че целия буламач, който изсипа е за мен, ама добрее, добре че си каза. И аз те обичам. I mean.. знам колко много общо има оригиналността ми с тютюнопушенето и всичко друго, което изброи.
4XCOKИ
Мерси, че ни уведомихте. Бях чела някъде, че пушачите правят повече секс от непушачите. Just saying.
Времето изтича, минават години ..
а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!
Вече съм свикнала с пушачите в компанията, но както по-горе казаха никой няма да си изгаси цигарата заради мен.
OutlawGirl само за секс говориш...
4XCOKИ
Едно знам със сигурност. Няма такъв кеф като това да запалиш една цигара след качествен секс.
Времето изтича, минават години ..
а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!
Не пуша, но мога да ти помогна да запалиш циагара![]()
n00bs
Това от никой до сега не съм го изисквала, друг е въпроса, че пушачите трябва да се съобразяват с непушачите пък. Като не говоря, че изобщо трябва да не пушат, а да си дръпнат цигарата поне, или да те питат 'абе проблем ли ще е да запаля?', или нещо такова мамка му. Защото ако те искат да си тровят организма, аз пък не искам. И не мога да страня от хора, които са ми близки примерно само, защото пушат.
Ако бях пушач, щях да се съобразявам с тези около мен, които не пушат.
НО темата не е за това.
Ако мога да откажа поне един пушач от цигарите, ще съм щастлива.
Никога не ме е радвала идеята на стоя срещу някой такъв и да му казвам: "Не пуши.", но тая тема не знам защо ми е толкова болна. Пушенето е мръсно. И ако един пушач си трие със салфетка пейчицата в парка, на която мисли да сяда, или го е страх да не хване някоя болест, след като е пипал улично куче/коте, то това за мен си е чиста проба наивност в сравнение с това, което причинява на тялото си.
4XCOKИ
аз не съм ревнив, ела до България![]()
n00bs
4XCOKИ
Е ти си се забила на някакъв остров, много е далеч.
n00bs
Пръски мозък се сивеят
не се и съмнявам, но е мн далеч, а не мисля в близката година да напускам Булгаристан
n00bs