.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 71

Hybrid View

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Luidgie Виж мнението
    АХАХАХАХА! И мен к'во ме боли к*ра, че на тебе ти е гадно когато някой пуши до тебе? И без т'ва си много яко социална що не си седиш дома и никой да не ти пуши на хубавата главица.
    *оглежда се* Абе... аз на тебе ли говорех, че се обаждаш? хм
    Нищо бе душа. (Ах, знаех си, че си хермафродит...или нещо такова..)
    Къде ми постави камерата за следене, че да знаеш колко съм социална? (очаквам проС отговор, не ме разочаровай <3)
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    *оглежда се* Абе... аз на тебе ли говорех, че се обаждаш? хм
    Нищо бе душа. (Ах, знаех си, че си хермафродит...или нещо такова..)
    Къде ми постави камерата за следене, че да знаеш колко съм социална? (очаквам проС отговор, не ме разочаровай <3)
    Толкова си оригинална, че ми иде да си прережа вените с лъжица! (макар че дори тая простотия е по оригинална от цялото ти същество, даже едно бебе дето не може да говори е по оригинално от теб) Понякога си мисля, че си толкова социално затъпяла, че не можеш да пуснеш една нормална шега... тъжничко а? Пуснала си тема казвам си мнението. И са ми много смешни такива човеченца като тебе сега пусни тема да не се друсаме и да не пием и всички ще спрем, защото Кралица Щрудел ни е казала! Великолепна си! Аре със здраве.
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Мега фен
    Град
    <3
    Толкова си оригинална, че ми иде да си прережа вените с лъжица! (макар че дори тая простотия е по оригинална от цялото ти същество, даже едно бебе дето не може да говори е по оригинално от теб) Понякога си мисля, че си толкова социално затъпяла, че не можеш да пуснеш една нормална шега... тъжничко а? Пуснала си тема казвам си мнението. И са ми много смешни такива човеченца като тебе сега пусни тема да не се друсаме и да не пием и всички ще спрем, защото Кралица Щрудел ни е казала! Великолепна си! Аре със здраве.
    А-ХА-ХА-ХА добре че каза, тъкмо взех да си мисля нещо друго от сорта на това, че не коментираш темата и че целия буламач, който изсипа е за мен, ама добрее, добре че си каза. И аз те обичам. I mean.. знам колко много общо има оригиналността ми с тютюнопушенето и всичко друго, което изброи.
    4XCOKИ

Град
    А-ХА-ХА-ХА добре че каза, тъкмо взех да си мисля нещо друго от сорта на това, че не коментираш темата и че целия буламач, който изсипа е за мен, ама добрее, добре че си каза. И аз те обичам. I mean.. знам колко много общо има оригиналността ми с тютюнопушенето и всичко друго, което изброи.
    Ама ти си наистина проста! Са да ти изясня за кое ти казах че си оригинална ли? Еба ли го нема смисъл ти няма да вденеш и като за пеленаче да ти го обясня.
    Пръски мозък се сивеят

Мега фен
    Град
    <3
    Ама ти си наистина проста! Са да ти изясня за кое ти казах че си оригинална ли? Еба ли го нема смисъл ти няма да вденеш и като за пеленаче да ти го обясня.
    Спокойно, дишай, не е здравословно да си такава. Ще си съсипеш нервната система с опитите си да ми обясняваш каква съм и каква не съм, ти, разбиращата перфектно човешкия ум.
    Милата..
    От сега ще черпя оригиналност и креативност от теб, току виж съм се научила обиждам хората по наааай-Уригиналния начин, като ги заливам с недостатъци, които не знам дали са им присъщи, но к'во пък, току вииж съм нацелила нещо и съм излязла от ситуацията като оригинална, начетена, проникваща в дълбокия смисъл на думите и не на последно място - еба ли го. (упс, не така. Трябва с удивителни и повече ярост, ах!) - Еба ли го! Аз съм умна, ти си проста! (yeah <3)
    4XCOKИ

Град
    Спокойно, дишай, не е здравословно да си такава. Ще си съсипеш нервната система с опитите си да ми обясняваш каква съм и каква не съм, ти, разбиращата перфектно човешкия ум.
    Милата..
    От сега ще черпя оригиналност и креативност от теб, току виж съм се научила обиждам хората по наааай-Уригиналния начин, като ги заливам с недостатъци, които не знам дали са им присъщи, но к'во пък, току вииж съм нацелила нещо и съм излязла от ситуацията като оригинална, начетена, проникваща в дълбокия смисъл на думите и не на последно място - еба ли го. (упс, не така. Трябва с удивителни и повече ярост, ах!) - Еба ли го! Аз съм умна, ти си проста! (yeah <3)
    Прочети си мнението пак и го приложи за себе си. Щото пак ми проповядваш неща дето ти ги правиш аз не се ядосвам просто съм проста и друсана и ми е кеф да ти ритам опърпаната глачивка и да те впрягам в разни спорчета, щото е много забавно да ти се четат простотиите компотче мило! Ай със здраве да не ти се опуши стаичката, че ще с е наложи да излезнеш от нея. :/
    Пръски мозък се сивеят

Мега фен
    Град
    <3
    Щото пак ми проповядваш неща дето ти ги правиш
    Ето тук ти е 'проблема' душицЕ.
    От къде знаеш, че не ги правя? Просто всичко си има граници. (виж другата тема, не ми се повтарят едни и същи неща)
    4XCOKИ

Супер фен Аватара на DennisCobain
    Франсис Кобейн ти е на аватара? NO WAY! :O

*по темата: Това за миризмата на цигари е вярно, колкото и малко да е си се усеща, че си пушач. Зависи и какви цигари се пушат, колко смърдят..

Майка ми вчера ми каза, че смърдя на пепелник

Мега фен Аватара на machoka
    Когато аз и моята компания (все се случва повечето да са непушачи) се събираме заедно, всеки се съобразява с другия спрямо мястото, на което се намира. Бил съм и от двете страни на барикадата. В момента съм си страстен пушач. Щом съм преценил, че ще седна в заведение с тях, което не се пуши (при положение, че 2м по-надясно е тераска и можем да седнем там), значи ги уважавам и няма да пуша. Когато седнем на място, в което е разрешено - значи никой не може да ме убеди да не си запаля.

Ако сме някъде на тясно - кооперация, беседка, кола, etc, гледам да не им преча и да не им духам в лицата, но това не ми пречи да си пуша и да фуцквам мадъри не всеки, който ми направи забележка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си