- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Интимното обезкосмяване
Вижте,най-сетне един човек да каже истината.
Д-р Емили Гибсън призова за край на “войната срещу интимните косми”. Тя твърди, че премахването на космите в тази така нежна част за жените и мъжете увеличава риска от инфекция и полово предавани болести сред младите хора.
Времето, енергията, парите и емоциите, които двата пола изхарчват за премахване на космите от гениталиите си, е астрономически голямо, твърди Гибсън.”Интимното обезкосмяване дразни и възпалява космените фоликули, оставяйки микроскопични отворени рани. Честата епилация е необходима, за да остане кожата гладка, което причинява редовно дразнене на кожата. Когато това се комбинира с топлата и влажна среда на гениталиите, се получава един Рай за някои от най-тежките бактериални патогени.
Заради тези „отворени рани” рискът от херпес също е увеличен, тъй като вирусът може да бъде пренесен лесно чрез устата или гениталиите.
Интимното окосмяване си има цел – то осигурява защита срещу триене, което може да причини нараняване или „износване” на кожата. Освен това, противно на всички твърдения, интимните косми защитават от бактерии.
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Обезкосмяването си има и плюсове и минуси.
Стига де, гадно е. Не е нужно да е гладко като вътрешната страна на лакътя, ама все пак...
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Определено не ми харесва факта,че е вредно,ама едва ли някой ще спре да се обезкосмява..
абе да бе, вредно...дай да ходим като маймуни с тая гадост да се поти в жегата и да стърчи и ще пращим от здраве. Още една откачалка.
Коя гадост?
Окосмяването на главата пак ли е гадост по тая логика? :P
Всеки да ходи както си ще, но няма нужда да натрапваш на останалите, че както на теб ти харесва е най-добре.
А въпросната "гадост" може и да се оформя, косъмчетата да се скъсяват и какво ли не, не е нужно да няма кьорав косъм.
Das Feuer liebt mich
До колкото виждам става дума за оставяне на всичко да си расте свободно и здравословно из гащите на собственика си. И да..космите на задн*ка не са равностойни на тези на главата?! По тая логика хайде никой да не си обезкосмява краката и мишниците. По принцип ми е все едно кой как ще ходи, не вярвам да му пука за моето одобрение или неодобрение така че думите ми са си просто мнение.
и аз съм чувала че е вредно,ама не мога да си представя да ходя космата
Последно редактирано от valentinadr : 09-30-2012 на 15:16
Но също могат и да са причинители за инфекции. Една монета си има две страни, но не е задължително само едната част да е добрата.
малко не съм по темата ама ше ходя на кола мазка на краката и гърдите и искам да питам дали ше трябва да се събличам пред косметичката???? мерси за отг аз съм момче на 16-г.
Няма нужда да си сваляш гащите, спокойно.
Нека е вредно. Ежедневно дишам чуждия цигарен дим, изгорелите газове от автомобилите, подлагам кожата и косата си на какви ли не мъчения, това ли да гледам?
Аз съм потресена.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Оф, тва да е проблема.. вредно било.
Мен пък не ме кефи да не ми е гладко.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5