Аз съм момче на 16, досега съм имал 6-7 приятелки но само една от тях съм харесвал,другите просто така щот така се получиха нещата.Бях 8-ми клас когата ходихме на екскурзия и там едно момиче от другия клас ме хареса и почнахме да си пишем и така цяло лято.Почна даскало държахме се сякаш нищо не се е случило и не се познаваме, но продължихме да си пишем и аз й предложих.Излизахме няколко пъти говорихме,но до там не сме се целували за около 3 седмици излязохме 4 пъти и само една прегръдка и скъсахме, щото тя искаше да излизаме редовно и всеки ден да съм с нея и се дразнеше като играя някоя игра и така скъсахме.Тази учебна година започна отново и разбрах,че още ме харесва и само да й предложа и пак ще тръгнем и е станала и по красива ..... но не я харесвах мислех си че я харесвам.Не съм изпитвал никакви чувства към нея или към предишните ми,само една харесвах но беше детско харесване.Гледам другите имат си приятелки, някой от тях се обичат а аз само гледам донякъде се радвам щото повечето в повечето случаи завършват с разбито сърце но искам да имам нормална връзка да изпитам нещо, а не да стоя безчувствен ........не знам какво да правя а това се случва доста доста рядко ...