.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Как да го накарам да се отпусне ?

Здравейте !

От скоро съм с едно момче.По-малък е от мен с 2 години(Аз съм на 16) Запознахме се и впоследствие започнахме във фейса да си пишем ;д. Доста ми допадна там. Държеше се сякаш не е с две години по-малък а по-голям.
    Видяхме се един ден, поразходихме се и станаха нещатата.Но усетих че е доста стеснителен като сме заедно. Независимо дали сме сред хора или не.
    Когато си пишем например винаги имаме тема за разговор. А наживо - мълчим.Заговарям го питам го за всичко което се сетя.Той или го казва тихо и аз не го чувам или ми казва''Нищо''.
    Държанието му докато си пишем и като сме наживо е коренно различно. Какво да направя за да променя това ?
    Как да му го кажа ? )

Започнете да си говорите за това за което си и пишете ;д пресъздайте го реално
    Woah, I almost gave a fuck. Try again!

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Спрете да си пишете. Така ще си говорите нещата очи в очи.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Не е порастнал ? : )

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Пренесете чата на живо, както каза СисиЖ. Кажи му да не се притеснява, кажи нещо смешно, избъзикай го леко за да се отпусне . Успех! Можеш и по чата да му обясниш, но на живо е по-добре!
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Мега фен
    Опри се за него ,ако усетиш ,че щтърква значи те харесва

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Ми малък си е, ти кво искаш? В чата всеки е голям... Така както е тръгнало на живо, просто трябва да му дадеш време да си порасне. Докато не стане на 19, а ти на 21, разликата в разговорите на живо и виртуално ще си е все такава. (Просто, защото, когато ти самата станеш на 19, той ще е в най-пъпчивите си години (17), а това отново ще те спира и горе долу нещата се изравняват чак след края на тийн годините.)

Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    Спрете да си пишете. Така ще си говорите нещата очи в очи.
    Съгласна съм. Освен това му дай малко време, сигурно се притеснява, защото си по-голяма от него.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

тея комп. пре*б*ха целата държава едно време не е ималко нито комп. нито лаптопи,таблети телефони и са били 100 пъти по добре... сега само се газарят им е*а майката...

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Не му казвай.
    След време сам ще се отпусне. При някои хора е нужно да се мине време, да свикне с теб и да се отпусне.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си