.
Затворена тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

ПЪРВИЯТ ОРГАЗЪМ

Въпросът ми е към жените във форума.
    КОГА ЗА ПЪРВИ ПЪТ ИЗПИТАХТЕ ОРГАЗЪМ- клиторен, вагинален, маточен, комбиниран и т.н.? Със сериозен партньор ли беше или това няма значение?

Не знам защо ми заключихте хубавата темичка ама пак ще си я пусна, защото съм упорита

Вагинален оргазъм
    Почти всички жени по време на вагинален секс изпитват именно този вид оргазъм. Той не изисква допълнителни ласки и стимули от страна на партньора по време на половия акт. И точно него имат в предвид мъжете, когато произнесат думата „оргазъм“.
    Силата и продължителността на това удоволствие, зависи от размера на члена и от скоростта на движението му. Но дори и ако партньорът не е с голям член, но фрикциите му са чести, и практически вкарва и изкарва пениса си почти изцяло, жената получава много мощен оргазъм, който може да продължи и повече от минута.
    Клиторен оргазъм
    Този оргазъм настъпва при стимулирането на клитора с ръка, език, устни или пенис. Да, пенисът също може да предизвика клиторен оргазъм! Ето как:
    - триене главичката на члена в клитора, без проникване в продължение на няколко минути. Вие или вашият партньор леко хванете с ръка члена му и започнете с главичката да масажирате клитора и половите устни.
    - по време на полов акт. В някои пози пенисът въздейства на нервните окончания в клитора, което предизвиква незабравимо усещане. При всяка една жена тези пози варират. Експериментирате, за да откриете вашата поза!
    При силна възбуда клиторът нараства няколко пъти. Това не говори за оргазъм, а показва желание за сексуално удоволствие.
    Маточен оргазъм
    Получава се в случаите, когато членът достигне до матката и преди всичко зависи от дължината на мъжкия полов орган. Той продължава дори няколко минути, след като пенисът е вече извън вагината.
    Оргазъм при стимулиране на „G“-точката
    Както вече сме писали в ZaNeya.com, въпросът за съществуването на „G“-точката е твърде спорен. Но все пак, ако вярвате в нейното съществуване и в това, че сте я открили, ефекта „оргазъм при стимулиране на „G“-точката“ може да постигнете при въздействие на главичката на члена върху нея. Най-удобна поза в случая е, когато жената е отдолу, а под кръста и е поставена възглавница.

Има и още ама за сега толкова.

Мега фен
    Град
    <3
    За трети път заключвам една и съща тема, а на същата страница има още една такава, пусната от друг потребител.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си