.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Голям фен Аватара на nor4eto99
    Да завърша 7-ми клас и да вляза там дето искам

Абе тъпа е.Искам да отида в Америка и да стана известна.

Sissy127, защо ще осиновяваш точно корейче и африканче?

искам да обиколя света след като стана световноизвестна танцьорка нямам нищо против и за актриса, но подробности ехх мечтии, мечтии ^_^

Супер фен Аватара на cyclops
    Искам да си отворя зала за спорт и танци

да науча тъпата физика :Д
    אויב איך מאַך אַווערטאַד

Повече от фен Аватара на w0rmbg
    Ами....моята единствена МЕ4ТА вмомента е да разбера защо толкова идиоти пишат с 1,4,6 вместо ъ,ч,ш

Повече от фен Аватара на kotenciiity
    Всички лоши постъпки, които направих да изчезнат и да спра да говоря без да мисля.

Мега фен Аватара на tori
    Да си отворя студио за пиърсинг и татуировки с 2те си най-добри приятелки и да живея в Япония със тях двете, гаджето си и още един приятел. Ммм, да...
    Едит: Искам да правя това, което обичам (пиърсинг), да съм с хората, които обичам и след няколко години да си имаме 2 деца с моето момче. Родителите и семейството ми въобще да са здрави и щастливи, да се обичаме. Поставянето на обеците си има такъв чар и красота, че няма как да не мечтая точно за това. Самото чувство е прекрасно. Ако някога и вие опитате, и вие ще се влюбите, мисля.
    Последно редактирано от tori : 10-20-2012 на 06:52

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Dark_Vampire23 Виж мнението
    Моята е да отида в Америка с семейството ми и да се оправим там.И да спе4еля от тотото 3 милн.
    като цяло, казват, че тотото носи проклятие..Почти всички, които някога са печелили и тук и в Италия, са ги настигали нещастия...
    както и да е..
    Моята мечта е да успея да сбъдна всички неща от списъка си с нещата, които ще правя преди да умра...

бтв, всички имате много хубави мечти...

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Най-голямата ми мечта е да съм щастлива,а ако съм щастлива,то значи,че имам всичко от което се нуждая!

Цитирай Първоначално написано от 4o4ina Виж мнението
    Най-голямата ми мечта е да съм щастлива,а ако съм щастлива,то значи,че имам всичко от което се нуждая!
    Е*аси филмите брат

Някой беше писал за некви 3млн. абе що точно 3?

Мега фен Аватара на Chacho
    Искам да построя робот, който може да говори и да се шегува като човек. Сериозно.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Искам да построя робот, който може да говори и да се шегува като човек. Сериозно.
    успех в осъществяването на мечтата..:Д

С приятеля ми да си купим къщичката в Arnhmen, Netherlands. Задния двор те води точно към парка, покрай къщичката минава канал (да не си помислите канал, като софийските-става въпрос за холандските с патета, рибка и тн). Много е красиво. Дали сме вече капаро, но трябват още малко пари и догодина се местим. Двуетажна къщичка е с 3 спални. Тамън ще има и за деца. Две бани за всеки по една. Има и мазе, което е изба за вино и имаме планове да го направим като стая за игри. По стените да е нареденото вино, като в изба...да се запази главния стил и да сложим билярдна маса от истинско дърво, дарц и тем подобни неща. Би било приятно място за развлечения. Таванът е ателие. Може да се ползва като офис (тамън за мен), като студио. Повечето холандци го ползват за перално помещение, но това би било голяма загуба на пространство.
    Къщичката е супер и се радвам, че скоро ще е наша.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от SurfSky Виж мнението
    Моята е да отида в Тексас , представата ми е за скромна къщичка ,пустиня ,пясък , кактуси ,змии и да отглеждам животно примерно ... Да си имам един пикап и така ... Само не знам дали някоя ще би искала да живее там rofl
    Хаха, има, има.
    Само че съм заета, иначе да си бяхме резервирали билети до сега ^^

По темата сега. Мечти имам много. Въображението ми е безкрайно работещо моторче, което се захранва от всяка мисъл протичаша през деня и ноща из главата ми.
    Като се има на предвид колко бързо тече времето и годините минават, а мечтите са някакви безкрайно трудни и неизпълними, малко са ми останали за цел, само няколко са главни. Останалите си стоят там, вечер бленувайки за тях, а сутрин събуждайки се с усмивка, си казвам че все пак може да направя някое и друго нещичко.
    Кратък списък на изпълнимите:
    1. Да си завърша проекта, независимо след колко години е. Просто го искам "цял" и готов.
    2. Да достигна професионалното си равнище и да съм добра в това.
    3. Да си имам минимум 4 деца.
    4. Да си купя къщата мечта. Пазя си картинката на снимка, просто е невероятна.
    5. Да си направя всички татуси, които искам.
    6. Да имам възможност да скоча с бънджи, с парашут, с парапланер да летя и изобщо всички тези вдигащи адреналина нещица.
    7. Да се чувствам като най-обичаната жена на света от моя мъж и да знам, че двамата бихме направили всичко един за друг.

mims, прекрасни мечти имаш. Сега честно ще напиша моите "идиотии" тук
    1. Винаги съм мечтал за къща близо до някоя рекичка/езерце, отстрани полянка, да си имам градина и басейнче.
    2. Искам щастие, здраве и любов за всички по света които мислят доброто. ( малко хипарско )
    3. Искам да докосна пясък от луната или някой друг материал от космоса.
    4. Искам да върна времето назад и да поправя някой грешки, да се запозная с хора които са умрели преди да се родя и така.
    5. Искам спокоен живот..
    "Ако някой успее да те накара да забравиш миналото, вероятно той е твоето бъдеще ( :"

Голям фен Аватара на zombolovesu
    Цитирай Първоначално написано от SurfSky Виж мнението
    Моята е да отида в Тексас , представата ми е за скромна къщичка ,пустиня ,пясък , кактуси ,змии и да отглеждам животно примерно ... Да си имам един пикап и така ... Само не знам дали някоя ще би искала да живее там rofl
    + 1 и аз винаги съм искала такова

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си