- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Каква е вашата ме4та?
Абе тъпа е.Искам да отида в Америка и да стана известна.
искам да обиколя света след като стана световноизвестна танцьорканямам нищо против и за актриса, но подробности
ехх мечтии, мечтии ^_^
Ами....моята единствена МЕ4ТА вмомента е да разбера защо толкова идиоти пишат с 1,4,6 вместо ъ,ч,ш![]()
Всички лоши постъпки, които направих да изчезнат и да спра да говоря без да мисля.![]()
Да си отворя студио за пиърсинг и татуировки с 2те си най-добри приятелки и да живея в Япония със тях двете, гаджето си и още един приятел. Ммм, да...
Едит: Искам да правя това, което обичам (пиърсинг), да съм с хората, които обичам и след няколко години да си имаме 2 деца с моето момче. Родителите и семейството ми въобще да са здрави и щастливи, да се обичаме. Поставянето на обеците си има такъв чар и красота, че няма как да не мечтая точно за това. Самото чувство е прекрасно. Ако някога и вие опитате, и вие ще се влюбите, мисля.
Последно редактирано от tori : 10-20-2012 на 06:52
като цяло, казват, че тотото носи проклятие..Почти всички, които някога са печелили и тук и в Италия, са ги настигали нещастия...
както и да е..
Моята мечта е да успея да сбъдна всички неща от списъка си с нещата, които ще правя преди да умра...![]()
бтв, всички имате много хубави мечти...![]()
Най-голямата ми мечта е да съм щастлива,а ако съм щастлива,то значи,че имам всичко от което се нуждая!![]()
Искам да построя робот, който може да говори и да се шегува като човек.Сериозно.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
С приятеля ми да си купим къщичката в Arnhmen, Netherlands. Задния двор те води точно към парка, покрай къщичката минава канал (да не си помислите канал, като софийските-става въпрос за холандските с патета, рибка и тн). Много е красиво. Дали сме вече капаро, но трябват още малко пари и догодина се местим.Двуетажна къщичка е с 3 спални. Тамън ще има и за деца. Две бани за всеки по една. Има и мазе, което е изба за вино и имаме планове да го направим като стая за игри. По стените да е нареденото вино, като в изба...да се запази главния стил и да сложим билярдна маса от истинско дърво, дарц и тем подобни неща. Би било приятно място за развлечения. Таванът е ателие. Може да се ползва като офис (тамън за мен), като студио. Повечето холандци го ползват за перално помещение, но това би било голяма загуба на пространство.
Къщичката е супер и се радвам, че скоро ще е наша.
Хаха, има, има.
Само че съм заета, иначе да си бяхме резервирали билети до сега ^^
По темата сега. Мечти имам много. Въображението ми е безкрайно работещо моторче, което се захранва от всяка мисъл протичаша през деня и ноща из главата ми.
Като се има на предвид колко бързо тече времето и годините минават, а мечтите са някакви безкрайно трудни и неизпълними, малко са ми останали за цел, само няколко са главни. Останалите си стоят там, вечер бленувайки за тях, а сутрин събуждайки се с усмивка, си казвам че все пак може да направя някое и друго нещичко.
Кратък списък на изпълнимите:
1. Да си завърша проекта, независимо след колко години е. Просто го искам "цял" и готов.
2. Да достигна професионалното си равнище и да съм добра в това.
3. Да си имам минимум 4 деца.
4. Да си купя къщата мечта. Пазя си картинката на снимка, просто е невероятна.
5. Да си направя всички татуси, които искам.
6. Да имам възможност да скоча с бънджи, с парашут, с парапланер да летя и изобщо всички тези вдигащи адреналина нещица.
7. Да се чувствам като най-обичаната жена на света от моя мъж и да знам, че двамата бихме направили всичко един за друг.
mims, прекрасни мечти имаш. Сега честно ще напиша моите "идиотии" тук
1. Винаги съм мечтал за къща близо до някоя рекичка/езерце, отстрани полянка, да си имам градина и басейнче.
2. Искам щастие, здраве и любов за всички по света които мислят доброто. ( малко хипарско)
3. Искам да докосна пясък от луната или някой друг материал от космоса.
4. Искам да върна времето назад и да поправя някой грешки, да се запозная с хора които са умрели преди да се родя и така.
5. Искам спокоен живот..
"Ако някой успее да те накара да забравиш миналото, вероятно той е твоето бъдеще ( :"