.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Мастурбиране<->Секс

Навъдиха се няколко теми за първия оргазъм.Когато прочетох първите отговори един въпрос се надигна в мен.
    Ама само аз ли съм правила секс и после съм почнала да мастурбирам... и то сравнително късно (21-22)... В смисъл преди да правя секс дори не съм се сещала за подобно нещо... Та и доста след като правих секс също, не съм го правила

ПС: Не казвам, че на 22 съм правила секс за 1-ви път.
    Или пък не съм разбрала и вие също сте правили секс преди да започнете да се опознавате??

Честно казано, не помня супер ясно, възбуждала съм се естествено, когато съм била с приятеля си, но дори не съм си и помисляла за подобно нещо...
    Сякаш преди да правя секс не съм имала нужда и имам предвид абсолютно никаква??

Та споделете при вас по различно ли беше или аз не съм разбрала правилно отговорите Ви????

Фен Аватара на YourFavouriteDrug
    Град
    Бургас :)
    амии аз си имах нужди и от преди това и си ги задоволявах а секс почнах да правя година и половина след това
    I'm yours.

На мен не ми харесва да се самозадоволявам, не ми е интересно и не може да ми се замести секса. Иначе често пъти свършвам на сън и преди да бях правила секс пак ми се случваше. Но никога не ми е било интересно да мастурбирам.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от YourFavouriteDrug Виж мнението
    амии аз си имах нужди и от преди това и си ги задоволявах

+

Аз започнах доста мака. Може би..... не знам.... 2-3 години да почна да правя секс т.е. на 11 или 12 години, а защо не мога да кажа. Вече не си спомням

Голям фен Аватара на Psyko Nuts
    О моля ти се. Ти с твойте теми дето си на 20 години и гаджето ти не искаше да се целува с теб. Сега късно си получила оргазъм. След седмица ще има нова тема, в която питаш на колко сме започнали да се заглеждаме по момичета и момчета.

Banned Мега фен
    не мога да приема,че ще се възбудя от себе си един вид ... т.е. не се самозадоволявам ... не знам защо просто ми е странно ....

Голям фен Аватара на chushkopek
    Само ти си....

Цитирай Първоначално написано от Psyko Nuts Виж мнението
    О моля ти се. Ти с твойте теми дето си на 20 години и гаджето ти не искаше да се целува с теб. Сега късно си получила оргазъм. След седмица ще има нова тема, в която питаш на колко сме започнали да се заглеждаме по момичета и момчета.
    Глупости, първо целуването беше на психологическа основа и вече всичко е наред. Второ сме на 24 и двамата. Трето може да ме имаш и за задръстена, но не знаех, че хора , които не са почнали да се тряскат на 14 15, трябва да обясняват и да им се чудят за късен оргазъм. Сигурно ако бях получила на 11 12 щеше да е по-модернo... Пфф

И има голяма разлика м-у това да не иска да се целува и това да неможе да се целува с език, но впоследствие да се подреждат нещата.

Може да съм странна, че съм почнала късно със секса и след това мастурбирането, но коментара ти е адската смешка.

Аз на 12 години, даже и по-късно незнаех и не се интересувах от неща, които тук 10 годишните практикуват като за жълти капачки, така че ... Please Bitch...

Цитирай Първоначално написано от chushkopek Виж мнението
    Само ти си....
    Ясно... Това ме интересуваше

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си