И така бях пуснал една темичка преди няколко дена,от която стана ясно че съм в чужбина за малко време и имам сериозна приятелка ,която обичам.Tя също безброй пъти ми е казвала че ме обича.Проблема ми е че я обичам прекалено много.Даже разбрах че за това си има термин и се нарича "обсебваща любов" При мен се изразява в следното:не я ревнувам,защото и имам доверие ,обаче се дразня когато не ми каже че ме обича преди да си легне,дразня се че почти винаги когато и пиша и ми отговаря след 3-4 минути, дразня се от всичко и се питам:
Защо когато тя ми пише,съм готов да заеба всичко и да и пиша,а тя не може,защо искам да и кажа че я обичам всеки ден,а тя не го прави.Защо първите дни ми казваше че и липсвам а вече не го прави.

Въпреки че знам отговора ми кажете-Това което правя нормално ли е Разбира се не съм и казал че ме дразнят тези неща,а ги държа в себе си,от което ми става много тежко.Според моята логика,тъй като съм в чужбина,трябва много по често да си ги казваме тези неща,трябва много повече внимание да си обръщаме тн.Аз го правя,защото я обичам,а тя защо не го прави толкова често?

И така ако мислите че се държа нормално,а проблема е в нея,кажете ми как да постъпя
Ако мислите че се държа обсебващо,кажете ми как да престана (не е лесна мисия)
Ако нищо не можете да кажете,поне си изкажете мнението за този вид любов(обсебващата)

ПП-намерих някои що годе подобни теми чрез търсачката,но нищо като моето така че не трийте темата